Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dokumentumfilm

„Hadüzenet” – ezt gondolja a királyi család szakértője Harry és Meghan dokumentumfilmjéről

2022. december 02.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
Netflix angol királyi család dokumentumfilm Harry Potter meghan markle Harry és Meghan
„Hadüzenet” – ezt gondolja a királyi család szakértője Harry és Meghan dokumentumfilmjéről
© Fotó: Roy Rochlin / Getty Images

Tegnap megérkezett a Harry és Meghan előzetese. Az informátorok szerint a rövid videó valóságos hadüzenet. 


Katalin hercegné és Vilmos herceg éppen az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodott, amikor megjelent a Harry és Meghan előzetese. A dokumentumfilm pár nap múlva érkezik a Netflix felületére, a királyi család szakérőit pedig mélységesen felháborította az időzítés és a tartalom. 

A Harry és Meghan előzetese egy atombomba volt

A dokumentumfilm előzetese valósággal felrobbantotta az internetet, annyian voltak rá kíváncsiak. A királyi család bennfentesei is megnézték a pár perces videót, és rögtön megállapították, hogy rosszabbkor nem is jöhetett volna

A legtöbben az időzítést emelték ki, hiszen 2014 óta ez az első olyan országlátogatása Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének, amikor a walesi herceg környezetvédelmi projektje kerül a fókuszba. A hercegi pár nagyon készült a látogatásra, éppen ezért sokan kegyetlenségnek tartják, hogy Harry és Meghan szeretnék elvonni róluk, és a fontos ügyükről a figyelmet. 

Az időzítés nem lehet véletlen, az elemzők elárulták, hogy 2019-ben Vilmos és Katalin pakisztáni útja alatt jelent meg a Harry és Meghan afrikai útjáról szóló dokumentumfilm előzetese. 

Ám az időzítés mellett mást is problémásnak gondolnak az elemzők. Sokan kiemelték, hogy a videóban előkeresték Katalin hercegnéről a legrosszabb felvételt, ezzel várhatóan őt szeretnék beállítani a probléma fő forrásának. Az előzetes rengeteg intim, privát felvételt tartalmaz a hercegi párról, melyekkel szeretnének közelebb kerülni az emberekhez, és pozitívabb fényben feltűnni. 

A fotók alapján sokan arra jutottak, hogy okkal alkalmazott Harry és Meghan egy privát fotóst, hiszen nagy valószínűséggel céljaik voltak a felvételekkel. A szakértő elmondta, hogy már évekkel ezelőtt mindenhova elkísérte őket a saját stábjuk. 

Harry és Meghan kijelentései úgyszintén nagy port kavartak. Az elemzők szerint a mondataikkal azt éreztetik, hogy az ő verziójuk az igazság. A dokumentumfilm miatt sokan azt gondolják, hogy olyanok, mint a Kardashian-család, akik a magánéletükből szeretnének pénzt csinálni. 

A bennfentesek szégyenteljesnek találják az időzítést, és szinte kizárják annak a lehetőségét, hogy Harry kibéküljön a családjával. Ha esetleg lemaradtál volna az előzetesről, akkor itt nézheted meg.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves