Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Scandal

Meghan Markle kijelentése mindenkinél kiverte a biztosítékot

2022. november 25.

2 perc olvasás

ELLE
harry herceg meghan markle kijelentés
Meghan Markle kijelentése mindenkinél kiverte a biztosítékot
© Getty Images/Roy Rochlin

Meghan Markle állítólag nem rejtette véka alá a véleményét. 


Meghan Markle úgy érezte, hogy a monarchiának nagyobb szüksége van rá, mint neki a királyi családra. Ez a kijelentése nemrégiben látott napvilágot, de az biztos, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot. Több szerző is beszámolt már arról, hogy Harry herceg és a felesége nehézségei 2018-as ausztráliai és új-zélandi körútjuk során kezdődött. 

Vezetni akart?

Tina Brown újságíró „The Palace Papers: Inside The House Of Windsor – The Truth And The Turmoil” című könyvében azt írta, hogy hogy Meghan vezető státuszt akart, miután Harry herceggel együtt egy rendkívül sikeres királyi körúton voltak. Hozzátette, hogy a színésznő nem értette, miért nem gratulált neki senki. 

Nem értette, mit csinálnak

Bennfentesek állítják, hogy Meghan nem igazán értette, mik a körutak céljai, valamint több látogatást régimódinak talált, ezért inkább olyan ügyekkel  szeretett volna reflektorfénybe kerülni, amik őt is jó színben tüntetik fel. 

Nem hiszem el, hogy nem kapok ezért fizetést

- mondta állítólag a személyzet előtt Meghan Markle.

Megfenyegette Harry herceg exét?

A napokban egyre durvább történetek látnak napvilágot, de nem tudni, hogy vajon tényleg mindegyik megtörtént-e. Legutóbb egy brit lap arról számolt be, hogy Meghan Markle állítólag megfenyegette Harry herceg volt barátnőjét, akivel 7 évig alkottak egy párt. A pletykák szerint arra kérte a nőt, hogy maradjon távol a férjétől. Chelsy Davy egyébként ma már boldog házasságban él, elsőszülött gyermeke nemrégiben jött a világra. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves