Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal

A szakértők szerint Meghan Markle élete veszélyben van

2022. november 30.

1 perc olvasás

ELLE
harry herceg meghan markle veszély
A szakértők szerint Meghan Markle élete veszélyben van
© Getty Images/WPA Pool

Meghan Markle rengeteg fenyegetést kapott.


Meghan Markle élete egyáltalán nem volt könnyű az Egyesült Királyságban, ugyanis rengeteg fenyegetést kapott. Anil Kanti „Neil” Basu, a londoni Metropolitan Police terrorelhárítási osztályának korábbi vezetője őszintén vallott Harry herceg feleségének a helyzetéről.

Ha láttad volna a leírtakat, és tudnád, amit én tudok, akkor állandóan fenyegetettnek éreznéd magad

- mondta a férfi.

Eljárásokat is indítottak

Basu és a csapata kivizsgálták a Meghan elleni fenyegetéseket, valamint több ember ellen eljárást is indítottak. A félelem tényleg nem lehetett alaptalan, ugyanis korábban a hercegné és Harry herceg is beszéltek arról, hogy féltették a biztonságukat. A híres Oprah Winfrey interjúban Harry herceg elmondta, attól félt, hogy a felesége hasonló sorsra jut, mint az édesanyja, Diana hercegné. 

Ezért dönthettek a költözés mellett

Valószínűleg nem csak a média támadásai miatt dönthettek amellett, hogy az Egyesült Államokban telepednek le. Ha Meghan Markle élete valóban veszélyben volt az Egyesült Királyságban, akkor teljesen érthető, hogy inkább a tengerentúlra költöztek. Harry és Markle biztonsági aggodalmaiban nagy szerepet játszott az a tény, hogy megfosztották őket biztonsági juttatásaiktól az Egyesült Királyságban, miután bejelentették, hogy lemondnak a királyi feladataikról. A házaspár korábban kijelentette, hogy a gyerekeik biztonságáért is aggódnak, amikor az Egyesült Királyságban vannak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves