Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal wedding

Mindenkit sokkolt, kit hívott fel Harry herceg közvetlenül az esküvője előtt

2022. november 22.

1 perc olvasás

ELLE
esküvő harry herceg meghan markle telefon
Mindenkit sokkolt, kit hívott fel Harry herceg közvetlenül az esküvője előtt
© Getty Images/Kevin Winter

Az exével beszélt telefonon Harry herceg.


Harry herceg a volt barátnőjvel beszélt telefonon az esküvője előtt! A herceg és Chelsy Davy 7 éven át alkottak egy párt, de 2011-ben szakítottak. A jó barátság, valamint bizonyos érzések az évek során is megmaradtak köztük, mert még azelőtt is beszéltek telefonon, hogy Harry feleségül vette Meghan Markle-t.

Az esküvőre is hivatalos volt

Chelsea jelen volt a nagy napon is, sőt Meghan Markle megölelte. Most azonban már nem lehet olyan jó a két nő viszonya, mert mint megírtuk, Meghan állítólag megfenyegette az üzletasszonyt, hogy maradjon távol a férjétől. Talán lehetséges, hogy ez a titkos telefonhívás az oka annak, hogy a sussexi hercegné féltékeny?

Egy búcsú telefonálás volt 

Kiderült, hogy Harry herceg és Chelsy Davy az esküvő előtt nem sokkal telefonon búcsúzkodtak. A Vanity Fair információi szerint egy nagyon érzelmes beszélgetés zajlott le az egykori pár között. Ma már Chelsy is megtalálta a boldogságot, a férje, Sam Cutmore-Scott. A közös gyermekük idén októberben jött világra, a kisfiú a Leo nevet kapta. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves