Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPRING NAILS

A legszebb tavaszi virágos köröm, amiért rajonganak most a nők

2024. március 30.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

manikűr körömfestés virágos köröm manikűr trend tavaszi manikűr köröm trükk
A legszebb tavaszi virágos köröm, amiért rajonganak most a nők
© Shutterstock

Az idei tavasz legszebb körömtrendje kétségtelenül a következő virágos manikűr, ami különleges megjelenésével és francia körömfestési technikájával minden nőt levesz a lábáról! 


Ha tavaszi körömtrendekről van szó, a legtöbbször az édes és vidám hangulatú, élénk színű, virágos manikűrök jutnak eszünkbe. Ez szerencsére idén sincs másként, hiszen a most következő manikűr is egy virágos körömtrend, azzal a különlegességgel, hogy a nők kedvencét, a francia körömfestési technikát is magában foglalja. Most ezt a manikűrt lehet minden közösségi médiás felületen látni, igazi bestseller manikűrnek számít, ezért meg is mutatjuk, hogyan tudod magadnak otthon megvalósítani!

A MARGARÉTÁS FRANCIA MANIKŰR A LEGSZEBB TAVASZI KÖRÖMTREND

A legszebb tavaszi manikűrök közé tartozik a margarétás francia manikűr, ami bájos külsejével és vidám, színes megjelenésével gyorsan a nők kedvencévé vált. A profi körmösök pár héttel ezelőtt kezdték el feltölteni a social médiás platformjaikra a szebbnél szebb változataikat, melyek színben és körömformában is különböznek, egy azonban közös bennük: az, hogy vegyesen ötvözik a fehér margaréta virágok mintáját és a francia körömfestési technikát.

A margaréta egy klasszikus kerti virág, általában húsvét körül vetik el és június-július tájékán kezd el virágozni. Egyszerű, de annál nagyszerűbb külseje lehetővé teszi, hogy egy egyszerű fehér körömlakkal és egy-egy sárga ponttal könnyen megfestésre kerüljön, ezért a körmösök gyakran alkalmazzák mintaként, ha a kliensük virágos manikűrre vágyik. A margarétás manikűr talán pont az egyszerűsége miatt lett ennyire népszerű: a szirmait ugyanis még te is meg tudod festeni egy tűhegyes, vékony körömecset segítségével!

A KLASSZIKUS MARGARÉTÁS KÖRMÖK MÁS TECHNIKÁKKAL IS JÓL NÉZNEK KI

A margarétás minta elkészítése tehát nem egy túlságosan bonyolult folyamat, ha van hozzá egy kis időt, türelmet és persze, megfelelő vastagságú körömecseted – ugyanez azonban a francia manikűrről is elmondható. A két körömfestési technika kombinálása hosszadalmas, de cseppet sem nehéz eljárás, amit az otthonod kényelmében te is könnyedén kivitelezhetsz. 

A margarétás francia manikűr elkészítése során először fesd meg az egyszerű, nude alapot a körmeid számára, utána pedig a szokásos módon, a választott színnel készíts el a fehér körömvonalat a körmeid felső részén. Száradás után kezdődhet a margaréták festése! Vannak olyan körmösök, akik egy körmön belül is kombinálják a kettőt (1. kép), mások viszont nem szívesen festenek annyi mindent egy körömfelületre, ezért inkább csak a teljes manikűrön belül keverik a két technikát (2. kép).

Vannak azonban olyanok is, akik a francia manikűrt teljesen mellőzik a margarétás manikűrön belül, csak az egyszínűre lakkozott körmeik mellé készítenek el egy-egy virágos mintát (3. kép). Ez a megoldás akkor lehet a legideálisabb választás, ha nincs túl sok időd és kedved a margarétás francia manikűrrel bajlódni, hiszen ez a verzió már tényleg nagyon könnyen elkészíthető. Válaszd ki a legszebb tavaszias körömlakkjaidat és valósítsd meg velük ezt a csodás manikűrt, nem fogod megbánni! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves