Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

Ez lesz a tavasz legszebb körömtrendje: megérkezett a szivárványos manikűr

2024. március 03.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

pasztell köröm körömtrend manikűr szivárvány körömfestés
Ez lesz a tavasz legszebb körömtrendje: megérkezett a szivárványos manikűr
© Instagram/@napaznokciach

A tavasz beköszöntével újra visszatértek a divatba a pasztell manikűrök, melyek idén most egy még színesebb, még változatosabb formában lesz a legnépszerűbb! 


A tavaszi manikűröket minden nő imádja, mert a hosszú és borongós, téli idő után újra bátran lehet választani a világos és változatos színű körömlakkokat! A pasztell körömötletek jellemzően mindig visszatérnek és ez idén is így van: most tavasszal nem más, mint a szivárvány pasztell manikűr lesz a legnépszerűbb, melyet csöbb csavarral, különféle technikával is el tudnak készíteni a körmösök! 

A SZIVÁRVÁNYOS PASZTELL LESZ A TAVASZI SZEZON LEGSZEBB MANIKŰRJE

A szivárvány pasztell manikűr a legszebb tavaszi pasztellszíneket, így a zöldet, a narancssárgát, a sárgát, a rózsaszínt, a kéket és a lilát keveri ki különböző árnyalatokra úgy, hogy közben minden egyes köröm más színű. Ezt lehet úgy is csinálni, hogy minden egyes körmödet más-más színűre fested, de akár színátmenetes, ombre változatban is lefestheted a körmeidet, ahogyan azt a lenti képen is láthatod.

A szivárványos ombre hatást könnyen el tudod készíteni magadnak otthon, nem kell hozzá körmödhöz menned! Csak szerezd be a kívánt színű körömlakkokat, melyből egy-egy adagot, akár több színt is egyszerre kenj a sminkszivacsodra. A szivaccsal aztán addig ütögesd a színeket a körmödbe, míg el nem éred a kívánt hatást! Végső lépésként átlátszó körömlakkal kendd le a körmeidet, hogy nagyon fényes legyen a hatás.

A videóban részletesen is szemléltetjük, hogyan tudod ezt a csodás manikűrt elkészíteni magadnak: a megtekintése után egyből rá fogsz jönni, mennyire könnyen el lehet készíteni ezt a manikűrt, hiszen különösebb körmös felszerelés és nagy kézügyesség sem szükséges a precíz kivitelezéséhez.

A FRANCIA MANIKŰRÖS VÁLTOZATOKBAN IS NAGYON NÉPSZERŰ EZ A KÖRÖMTREND

Ha azonban a mindennapjaid nem engedik, hogy túlságosan feltűnő, körmöket teljesen befedő manikűröket viselj, akkor is kipróbálhatod a pasztell szivárvány körömtrendet, csak éppen egy francia manikűrös változatban! 

A francia manikűrös - szivárványos pasztell körmöknek attól néznek ki igazán jól, hogy a köröm 90%-a egyszínű alapra, egy csodás nude színre van lefestve; a körömhegyek viszont alig-alig megcsillanó, lágy pasztellszínekben ragyognak. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor a színskálának megfelelően színezed be a körmeidet, de össze-vissza is mixelheted a színeked, ahogyan neked a legjobban tetszik.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves