Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPRING NAILS

A baby blue manikűrt akarják most a nők, nagyon trendi tavaszal

2024. március 15.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

kék köröm manikűr körömfestés köröm trend tavaszi manikűr
A baby blue manikűrt akarják most a nők, nagyon trendi tavaszal
© Instagram/@indigonails

Valami friss, új és színes körömtrendet keresel a tavaszra? Próbáld ki a baby blue manikűrt, ami az utóbbi hetekben teljesen ellepte a közösségi médiás felületeket! 


Idén tavasszal már nem hódítanak a rikító színű, mindennél feltűnőbb körmök, sem az ezernyi extrával díszített manikűrök! Jelenleg ugyanis egy sokkal visszafogottabb és mesésebb tavaszi manikűr a legtrendibb, ami korábbna már bemutatott a szivárványos pasztell manikűr egyik legszebb árnyalatán, a baby blue-n alapszik. 

A BABY BLUE MANIKŰR AZ IDEI TAVASZ LEGSZEBB KÖRÖMTRENDJE

A baby blue, azaz a világoskék a színpszichológia szerint egy rendkívül harmonikus, nyugodt hangulatot sugárzó szín, ami a frissességet és a vidámságot egy kellemesen hideg tónusba fogja össze. Ez a szín eleganciát kölcsönöz a viselőjének, de közel sem annyira mindennapi, szolid szín, mint a a sztárok által már évek óta kedvelt, már-már unalmassá vált nude és a bézs köröm. Tulajdonképpen ennek is köszönhető, hogy idén tavasszal a profi körmösök szerint ez az árnyalat lett az egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb körömszín!

A baby blue manikűrben azonban nemcsak az a jó, hogy minden flanc és csillogás nélkül, a maga letisztultságával és szolid megjelenésével is tökéletesen néz ki, hanem az is, hogy más tavaszi körömtrendekkel is fantasztikusan kombinálható! Különösen jó ötletnek bizonyulhat ez a variáció, ha nemcsak egyetlen színre szeretnéd festeni a körmödet, hanem inkább valamilyen különlegességre vágysz... 

A KLASSZIKUS FRANCIA MANIKŰRREL IS JÓL NÉZ KI A BABY BLUE KÖRÖM

A klasszikus francia manikűr például már évtizedek óta a nők kedvence – idén viszont már nemcsak fehér árnyalatban, hanem különböző formákban és színes körömlakkokban is kipróbálható ez a mesés körömtrend. A most nagyon trendi baby blue körmökkel mixelve egészen elragadó hatást nyújt a francia manikűr, mutatjuk is! 

A két körömtrendet többféle módon lehet keverni: akár fele-fele arányban, a fehér körömrészeket egyszerűen csak baby blue színre festve, vagy akár néhány körmöt teljesen világoskékre, néhányat pedig a baby blue franciára színezve. Számtalan varáció áll a rendelkezésedre a köröm formáját tekintve is, ugyanis teljesen más hatást tud nyújtani az ovális/mandula alakú körömfestés (fenti kép), illetve az oldalt enyhén lekerekített, négyzetes formájú köröm is. A választás a tied! 

Az azonban biztos, hogy a pasztellkék, a világoskék, másnéven a baby blue az idei tavasz egyik legtrendibb körömszíne, amit kár lenne nem kipróbálnod: kísérletezz bátran, ezzel a színnel rengeteg elragadó manikűrt valósíthatsz meg magadnak

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves