Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

A kétszínű francia manikűrért őrülnek meg most a nők

2023. július 22.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

körmök köröm körömápolás manikűr körömfestés francia manikűr
A kétszínű francia manikűrért őrülnek meg most a nők
© Instagram/@vivianmariewong

Színes, nagyon nyárias, mégis visszafogott az idei szezon legmenőbb manikűrje, ami a francia stílust és a színes körmöket ötvözi egymással! 


Az idei nyár tele van jobbnál jobb manikűr ötletekkel: a mostani legnagyobb durranás egyértelműen az ombré szájfény manikűr; de a a csillogó, pezsgős körmöket is hónapok óta imádják a nők, sőt! A visszafogott stílusú, rosé manikűrtrendet a sztárok is előszeretettel követik - csakúgy, mint a most következő, rendkívül színes és nyárias, mégis szolid köröm trendet! 

A MESÉS FRANCIA MANIKŰR MÉG SZEBB LETT EZZEL A KIS CSAVARRAL

Nem másról van szó, mint a gyönyörű francia manikűr egyik újragondolt változatáról, a kétszínű francia manikűrről, ami annyiban különbözik az eredetitől, hogy a köröm legfelső részére nem egy színt (tehát, nemcsak fehéret), hanem egy másik színt is festenek a körmösök! 

Ez a szín persze lehet a fehér is, más színekkel kombinálva, de a közösségi oldalakon, az influencerek szerint az a legnépszerűbb kétszínű francia manikűr változat, amikor két ellentétes színű vagy megegyező színű, de különböző árnyalatú körömlakkokat használnak a körmösök a köröm végére. Az eredmény rendkívül színes és vidám manikűr lesz, mivel azonban egy francia manikűrről van szó, mégsem fedi be az egész körmöt, tehát elegáns, különleges alkalmakra éppúgy viselhető, mint a zenei fesztiválokra.

AKÁR MINDEN KÖRÖM RAGYOGHAT MÁS SZÍNŰ francia MANIKŰRBEN

A kétszínű francia manikűrben az a jó, hogy nem színhez kötött, tehát bármilyen két színt fel lehet használni: sokan ezt ki is használják és a szivárvány minden színét kipróbálják egy manikűrön belül. Ezt úgy lehet a legszebben megoldani, hogy egy körmön belül két, egymáshoz közeli, tónusában mégis más árnyalatot próbálsz ki, ami az alábbi képen is látható, mesés hatást eredményezi. 

Rendkívül jól mutat, ha a világos(abb) árnyalatot a felső körömrész aljára, a vadító, rikító színt pedig a legfelső részre kened fel. Ez a megoldás azért jó, mert így átmenetet lehet alkotni a körmöd természetes színétől kezdve a világos árnyalaton át egészen a sötétig, mely módszerrel sokkal elegánsabb és finomabb manikűrt kapsz, mintha alulra kennéd a sötétebb színt. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dayanna I. Sapiens (@disseynails) által megosztott bejegyzés

Általánosságban megfigyelhető, hogy a kéttónusú francia manikűrt ferde vonallal készítik el a legtöbbször, de az első fotón látható háromszög alakú köröm is rendkívül népszerű. Az biztos, hogy ez a fajta francia manikűr jobban mutat, ha a kalsszikus francia manikűrrel ellentétesen, nem egyenes vonalban kerül megfestére, mert akkor túlságosan csíkos-sávos körmöket kapunk, a ferde festésekkel viszont olyan gyönyörű lehet ez a manikűr, mint idén nyáron semmilyen másik körömtrend!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves