Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Körömtrend

Ezért a francia manikűrért rajonganak most a nők, sosem volt még ennyire különleges

2024. március 19.

2 perc olvasás

ELLE

köröm körömtrend francia manikűr
Ezért a francia manikűrért rajonganak most a nők, sosem volt még ennyire különleges
© Instagram/lindseysbeautylounge1

Íme, a francia manikűr egy újabb változata.


A francia manikűr sosem fog kimenni a divatból, de mindig jobbnál jobb változatai jelennek meg. A legújabb körömtrend most a dekonstruált francia manikűr. Mi a titka? Szórakoztató és modern, valamint az biztos, hogy nem kell túl komolyan venni. Mutatjuk! 

Erről van szó

A dekonstruált francia manikűr esetében olyan körömtrendről beszélünk, amely némileg utánozza a klasszikus francia manikűrt, de durva vonalak nélkül. A hagyományos megjelenés egy világos rózsaszín alapot és egy élénk fehér hegyet tartalmaz, de ez a verzió inkább a köröm hegyének díszítését szolgálja valami mással. Lényegében a hagyományos stílus modernebb, frissített változata. Ennek a megjelenésnek nagyon sokféle módja van, ezért most adunk egy kis inspirációt. Csillámok, virágok, színek, bármi szóba jöhet! 

A csillámokkal nem lehet tévedni

Vitathatatlanul az egyik legszórakoztatóbb módja a dekonstruált francia manikűr kipróbálásának, ha csillámmal csinálod. Egyszerű, de nagyszerű, és bármikor elegánsan mutat. A jó hír, hogy minden outfithez remekül passzolhat, szóval biztosan nem bánod meg. 

Mehet az absztrakt? 

Néhány hullámos csík a köröm végénél, hogy kicsit más legyen a francia manikűröd, és máris kész. Ezek szó szerint bármiek és bármilyen színűek lehetnek, feltéve, hogy távol tartod a durva vonalat, és a körömágy ellentétes oldalán a mintákat.

A pöttyök is nagyobb teret kapnak

Ha egy egyszerűbb, de szuperhatékony módszert szeretnél, hogy saját csavart vigyél fel egy dekonstruált francia manikűrödbe, akkor a pöttyök világában megtalálhatod önmagad. Nagyon könnyű elkészíteni, de mégis feldobja a körmeidet. A sötét és világos rányalatokat is kipróbálhatod, de akár keverheted is a színeket. Mutatunk egy csodaszép manikűrt:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves