Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

Ez a francia manikűr most a legnagyobb szépségtrend

2023. november 12.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm manikűr őszi körömlakkok körömfestés francia manikűr manikűr trend
Ez a francia manikűr most a legnagyobb szépségtrend
© Instagram/@thedutchnailtech

Megérkezett a legszebb őszies körömfestési technika: a tejcsokoládé manikűr most minden, ami profi körmösök és a manikűrök rajongói beszélnek! 


Az idei évben több olyan manikűr vált népszerűvé, ami visszafogott, szolid megjelenésének hála nemcsak a mindennapokban, hanem akár az elegáns alkalmakra is remekül viselhetőek: ilyen volt például a rosé manikűr, vagy a tejes őszi latte manikűr is. Most a csokoládés köröm trendek egyik továbbfejlesztett változatát, a tejcsokoládés francia manikűrt mutatjuk be, ami mostanában olyan népszerű, hogy szinte csak erről beszélnek a körmösök! 

 A FRANCIA MANIKŰR VÁLTOZATaiT NEM LEHET MEGUNNI 

A tejcsokoládés francia manikűr csak abban különbözik a klasszikus változattól, hogy a felső, fehér  körömfestés helyett barna színű körömlakkal húzzuk meg a csíkot. Ez a szín lehet sötét és világos is, de a legkelendőbb árnyalat most a tejcsokoládé árnyalat, ami egy meleg tónusú, középbarna szín – pont olyan, mint egy tábla tejcsoki színe.

Megvalósítása rendkívül egyszerű, ha tudod hogyan kell elkészíteni a francia manikűrt: megfelelő alapozása, előkészítéssel, testszínű körömlakkal és egy vékony hegyű körömecsettel pedig szinte bármilyen formában, színben elkészítheted a jövőben ezt a nagyon trendi, mesés körömfestést. Csupán arra kell figyelned, hogy a kezeid biztosak legyenek, hiszen a precizitás elengedhetetlen egy ilyene gyszerű, de nagyszerű manikűr megfestésénél!

Mivel nem egy kifejezetten merész és extrém körömtrendről van szó, ezért a tejcsokoládé francia manikűrt a kedved szerint alakíthatod az ízlésedre: rétegezheted a textúrákat és a színeket is keverheted – a lényeg, hogy a francia körömfestés kapjon helyet a manikűrödben!

EBBEN A KÖRÖMTRENDBEN több A FRANCIA MANIKŰRÖS TECHNIKÁt is lehet alkalmazni

A barnás árnyalatok idén rendkívül felkapottak: a divatvilágban ugyanolyan népszerűek, mint a szépségiparban, ezért nem csoda, hogy ez a tejcsokoládés francia manikűr ilyen népszerűvé vált. Ha a azonban a sima barna manikűr nem fejezi ki tökéletesen a személyiségedet, akkor érdemes kipróbálnod a klasszikus francia manikűrök különböző változataival is. A féloldalas, ferde, félig befestett vagy különböző színű, esetleg színátmenetes megoldásokkal talán még az eredeti verziónál is szebb manikűrt lehet kapni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves