Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

A tejes pasztell manikűr most a legszebb körömtrend, imádják a nők

2024. március 23.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm manikűr körömfestés köröm trend tavaszi manikűr tavaszi köröm
A tejes pasztell manikűr most a legszebb körömtrend, imádják a nők
© Instagram/@indigonails

Mostanában minden nő ezért a körömtrendért rajong, mert egyszerre funky és elegáns! Következzen most a tejes pasztell manikűr, amitől minden nőnek szebb lesz a körme! 


A tavaszi manikűröknél egészen biztosan nincsenek szebb körömtrendek: ilyenkor bátran használhatjuk a vidám színeket és a különleges körömfestési technikákat! Az idei szezonban ráadásul az év színének, a barackos Peach Fuzznak köszönhetően pedig a különböző árnyalatokban ragyogó pasztellszínek a legmenőbbek! Erre a trendre épül rá a tavasz legszebb körömtrendje közül kettő: a szivárványos pasztell manikűr és a most bemutatásra kerülő tejes pasztell manikűr

A TEJES PASZTELL MANIKŰR A LEGSZEBB TAVASZI KÖRÖMTREND

A halvány, már-már egészen fakó tónusban ragyogó pasztellszíneknél keresve sem találhatnál szebb körömlakk árnyalatokat a tavaszi manikűrödhöz! Fantasztikus színek ezek, hiszen anélkül biztosítanak finom, nőies és elegáns hatást, hogy túlságosan is élénk, rikító lenne a végeredmény. A nude alapú, bézs manikűrök helyett pedig mindenképpen sokkal kedvesebb és vidámabb megjelenésűek, egy kis színt visznek bele a mindennapjaidba, szóval érdemes őket kipróbálni!

A pasztellszínek között most a baby blue, azaz a világoskék, illetve a Pantone év színe, a barackos Peach Fuzz árnyalat a legmenőbb: ezeket a színeket szokták mostanában összekeverni a profi körmösök egy kis fehér körömlakkal, ami által egy egészen különleges, tejszerű, pasztelles körömfestést kapunk! 

A végeredmény egy rendkívül visszafogott, leheletnyi színnel bevont körömtrend lesz, ami annyira diszkrét és elegáns, hogy tényleg bárki számára viselhető, bármilyen munkahelyed is legyen. A legjobb dolog pedig az ebben a manikűrben, hogy a fehér körömlakk segítségével olyan világosra keverheted a választott pasztell színt, amilyenre csak akarod! Nem kell tehát megalkudnod a feltűnő színekkel, egészen világos, szinte alig látszó árnyalatokra is befestheted a körmeidet!

MINDENFÉLE ÁRNYALATBAN JÓL MUTAT A TEJES PASZTELL MANIKŰR

A pasztell manikűr tejszerű hatását a legkönnyebben úgy tudod elérni, ha a sminkszivacsodra 70-30 arányban csepegtetsz rá egy kis pasztell, valamint fehér körömlakkot, amit aztán a saját igényeid szerint, szabadon tudsz változtatni. A szivaccsal finoman be tudod ütögetni a kikevert színt a körmöd felületére, amit aztán egy fényes, átlátszó körömlakkal tudsz fixálni.

Ha azonban egy színnel nem elégednél meg, akkor a több színű, vagy akár szivárványos hatást is kipróbálhatod ugyanezzel a módszerrel, más-más színű körömlakkokkal. Nem kell attól tartanod, hogy feltűnő manikűrt fogsz megalkotni, mert a megfelelő fehér körömlakk adagolásával éppen csak árnyalataiban, nagyon finoman, alig észrevehetően fognak egymástól elütni a körmeid. Annyira szép lesz ez a manikűr, hogy ezek után már csak ilyet fogsz viselni tavasszal!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves