Quantcast

SMINKTREND

Újra rózsaszínű a világ: merész sminkek egyenesen a kifutóról

Újra rózsaszínű a világ: merész sminkek egyenesen a kifutóról
© Shutterstock

A nyári sminktrendek bemutatóin a modellek rózsaszínben pompáztak. Nem csak a ruhájuk vagy a kiegészítőjük, a sminkük is ebben az ütős árnyalatban ragyogott.

Jó hírünk van: most a szezon sminktrendjében ismét előtérbe kerül a rózsaszín és annak a merészebb árnyalatai is. Michael Kors, Armani és Valentino élénk fuksziába öltöztette modelljeit, és a szemre is merész pink árnyalatokat választottak. A színeknek saját nyelvük van, az erős fukszia feszegeti a határokat, befolyásolja az érzelmeket. A Valentino Beauty sminkmestere, Kolii Jancso-Todoranov szerint: „A rózsaszínt mindig is nagyon erős színnek tartották, amely magába foglalja a női energiákat.”

 

A rózsaszín másképp

Utoljára a 90-es években virágoztak a rózsaszín neon tónusú árnyalatai. Most azonban ismét előkerült, ám egy kicsit másképp! A tökéletes, precíz, elbűvölő smink helyett most a lazább, absztrakt megközelítés a nyerő. Például a füstös szemek rózsaszínnel fűszerezve, ez a párosítás ráadásul szinte mindenkinek jól áll. Vagy a monokromatikus felület, ahol a rózsaszín különböző árnyalati az arcon és az ajkakon is visszaköszön, ez gyönyörű, élénk megjelenést kölcsönöz.

Szuperintenzív végeredmény

Ha erős, intenzív sminket szeretnénk, nedves ecsettel vigyük fel a szemhéjpúdert, ez elősegíti a pigmentek felerősítését. Egészen a szempillatövétől a szemráncig vigyük fel. Ha túl soknak találjuk, az ujjainkkal lágyíthatunk a széleken. A bevállalósak fekete tussal vagy ceruzával izgalmasabbá tehetik a sminket. 

Nézd meg az aktuális hajtrendeket is: 

A szezon legújabb hajtrend színe: gombabarna

Hódít a nedves hatású haj - így készítsd el

Tavaszi hajápolási tippek minden hajtípusnak