Jennifer Anistonnak mindig tökéletesen áll a haja — fodrásza most elárulta, hogy pontosan miért!
Jennifer Aniston egyike azon hírességeknek, akik még 50-en túl is kirobbanó formában vannak — igaz, a színésznő sokat tesz a külsejéért. Jennifer állítólag egy halom szépségvitamint szed, de a mindennapos salátaevéstől és a rendszeres testedzéstől sem riad vissza, ha a tökéletes külső elérése a cél.
Hajának fantasztikus textúrájáért és loboncainak egészséges külsejéért azonban nemcsak ő jártult hozzá, hanem Chris McMillan is, aki a Jóbarátok indulásakor, még a '90-es években megkreálta az ikonikus Rachel-frizurát. Jennifer Aniston azóta ragaszkodik fodrászához, aki most megosztotta velünk a színésznő tökéletes hajának a titkát!
A fodrász szerint használhatunk akármilyen jó minőségű sampont, ha a hajszárítás és a beszárítás megfelelő formáját elbagatellizáljuk, akkor nehezen lesz elérhető a dús, szép és kívánatos haj.
Jennifer haját lentről felfelé szoktam megszárítani: a tarkótól kezdtem, aztán folyamatosan haladok felfelé.Ha ezzel a módszerrel szárítjuk a hajat, már alapból egy dús textúrát kapunk, ami tartást a frizurának, ezért a formázás is könnyebb lesz"
- mondja Chris McMillen hajstylist, aki már lassan 30 éve vágja, festi és szárítja be Jennifer Aniston haját és állítása szerint semmilyen dúsító hatású sprayt vagy fixálót nem használ, mert azok csak roncsolják és elnehezítik a hajszálakat.
A hajmosást követő szárítást nem ajénlja fésüvel végezni, mivel a vizes hajtincseket könnyen megtörheti a fésű keféje; a félig vizes, már csak nedves hajat azonban javaslata szerint mindenképpen érdemes körkefével megigazítani, ettől ugyanis csak még jobban fog állni a haj.
Egyre kevesebben használnak körkefét, pedig igazi jolly joker: ha Jennifer frizuráját csinálom, mindenképpen használok egyet, mert a menetelesen vágott haj ekkor fog igazán jól kinézni"
- mondja a hajszobrász, aki különösen azoknak ajánlja a kör alakú hajkefék rendszeres használatát, akik frufruval, vagy elöl rövidebb, hátul hosszabb hajjal rendelkeznek.
Annak ellenére, hogy a fodrász alulról, a tarkónál kezdi a szárítást, mindig ügyel arra, hogy közvetlenül a fejbőr fölötti 3-4 centiméteres hajtő mindig meg legyen szárítva.
Ha vizesen szárad meg, akkor jobban zsírosodik a haj, valamint hamarabb is lelapul az egész. Mindig ügyelek arra, hogy a hajtő alaposan meg legyen szárítva, mert attól fog csak igazán jól kinézni a haj"
- meséli a fodrász, aki szerint a jó haj titka nem a drága termékekben, hanem az alapos hajmosásban, a megfelelő öblítésben és a tökéletes szárításben rejlik.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!