Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Arcápolás

Jennifer Lopez bőre ezért gyönyörű - elárulta, mi a titka

2023. augusztus 15.

2 perc olvasás

ELLE

instagram bőrápolás Jennifer Lopez arcápolás arcápolási rutin
Jennifer Lopez bőre ezért gyönyörű - elárulta, mi a titka
© Kevin Winter / Getty Images

Jennifer Lopez remek adottságokkal rendelkezik, de ő maga is sokat tesz a szépségért.


Az 54 éves Jennifer Lopez nem vette jó néven, hogy egyes kommentelők szerint a megosztott videóin csak azért tűnik fiatalosnak, mert különböző digitális filtereket használ a felvételekhez.

Legfrissebb Instagram-posztjában elárult néhány bőrápolási trükköt, ami nála bevált, a követői pedig nagyon hálásak a hasznos tanácsokért.

Jennifer Lopez bőre ezért annyira feszes

Az énekesnő mindig is sokat foglalkozott a bőrével, de az adottságokon és a korábbi ápoláson kívül az is szerepet játszik mostani megjelenésében, hogy csak a legjobb minőségű szereket használja, különösen az arcán. Létre is hozta saját szépségápolási márkáját JLoBeauty néven.

A videóban teljesen natúr arcbőrrel látható az énekesnő, és az alábbi feliratot csatolta a felvételhez:

Nincs szűrő. Ilyen vagyok 54 évesen, ragyogóan és boldogan.

Saját kozmetikai márkáját is népszerűsítette, és bár sokan azzal vádolják, hogy csak a legnagyobb márkák drága termékeit hajlandó alkalmazni a testén, elmondta, hogy kizárólag a JLoBeauty bőrápolóit használja, azokat viszont minden nap. Véleménye szerint ez a legnagyobb bizonyíték arra, hogy saját termékei valóban hatásosak.

Jennifer Lopez nem titkolja, hogy hány éves, és elmondása szerint „jobban érzi magát, mint valaha”. Szeretne segíteni azoknak, akik nem tudják, hogyan ápolják hatékonyan az arcbőrüket, ezért igyekszik megosztani a saját tapasztalait. A felvétel végén arra is felhívta a figyelmet, hogy a húszas évei elejétől kezdve használ fényvédő krémet, mert úgy gondolja, hogy ezzel lehet a leginkább megelőzni a bőr öregedését.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves