Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BEAUTY

Ez az ősz legtrendibb új hajszíne, a fahéjas szőke

2023. szeptember 16.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

Jennifer Lopez 2020 hajtrendek haj hajfesték hajfestés hajszín
Ez az ősz legtrendibb új hajszíne, a fahéjas szőke
© Getty Images/V E Anderson

Ne keresgélj tovább: a fahéjas szőke hivatalosan is az ősz legszebb hajszíne, máris sorra kérik maguknak a sztárok a fodrászaiktól!


A 2023-as év kétségtelenül a természetes hajfestési árnyalatokat részesíti előnyben: míg ugyanis tavaly a platinaszőke Candlelight szőke hajszín volt a nyerő; addig az elmúlt pár hónapban a sokkal melegebb, mézesebb árnyalatú lenszőke volt a legnépszerűbb hajárnyalat. Idén ősszel azonban egy új szőke hajszín robbant be a szépségiparba, ami elődeivel ellentétben nem a világos, hanem a sötét tónusú színben tündököl.

A FAHÉJAS SZŐKE ÁRNYALAT LESZ A LEGMENŐBB IDÉN ŐSSZEL

A világosbarnába hajló fahéjas szőkét könnyen nevezhetjük karamellás-világosbarnának is, hiszen a klasszikus értelemben vett szőke hajszínt éppencsak érinti ez az árnyalat. Az viszont biztos, hogy ennek a hajszínnek teljesen olan árnyalata van, mint a fahéjnak, ezért az elnevezés rendkívül kreatív. 

Bár az ősz még csak most robbant már, a divathetek alkalmából egyre többen esnek keresztül az őszi átalakulásokon, megújulásokon: ez a sztárok közösségi oldalain is észrevehető, hiszen sorra festik be pár árnyalattal sötétebbre a hajukat! Jennifer Lopez vagy a fenti képen látható Lisa Rinna színésznő például már ki is próbálta ezt az árnyalatot, azonban nem ők voltak a fahéjas szőke hajszín első rajongói!

HAILEY BIEBER FODRÁSZA ÁLMODTA MEG A FAHÉJAS SZŐKE HAJSZÍNT

A fahéjes szőke hajszínt állítólag Hailey Bieber fodrásza, Matt Rez találta ki, aki egy olyan árnyalatot szeretett volna festeni a kliensének, ami továbbra is szőke, mégis pár árnyalattal sötétebb az általa viselt lenszőke árnyalatnak. Ezt maximálisan sikerült elérni, hiszen Hailey rövid, bob fazonú hajkoronája talán még soha nem nézett ki ilyen dögösen és szexisen, mint most!

Ha te is hasonló árnyalatot szeretnél magadra idén őszre, ne a fahéjas szőke árnyalatot mondd a fodrászodnak, mert könnyen összezavarhatod a kifejezéssel és egy sokkal szőkébb, barnás melírral ékesített hajszínt fog neked elkészíteni: inkább mentsd el ezt a cikket és mutasd meg neki a képeket, hogy inkább világbarnába hajló frizurát készíthessen neked!

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves