Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAIR TREND

A tavaszi szezon legmenőbb hajszíne: a crunette

2023. április 10.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

barna hajszín haj hajszín hajtrend hajtrend 2023 crunette
A tavaszi szezon legmenőbb hajszíne: a crunette
© Getty Images/Lionel Hahn

A vörösesbarna hajszín még mindig hódít: most viszont egy teljesen új formában és árnyalatban, melyet crunette néven hívnak a fodrászok! 


A legtöbb hajszín trend néhány szezon után kifut a divatból, a rézvörös árnyalatok viszont már legalább egy éve örvendenek hatalmas népszerűségnek: először Kendall Jenner hozta divatba, aki a fekete haját színezte vörösre, később Shakirán és a Wednesday színésznőjén, Jenna Ortegán is is láthattuk ezt a színt. Az idei trendek a vörös barnásabb tónusát, a crunette nevű árnyalatot preferálják, ami úgy néz ki, hogy az idei tavasz nagy slágere lesz!

A sztárok is imádják: egyre többen kérnek crunette árnyalatot a fodrásztól

Pár nappal ezelőtt az ikonikus ébenfekete haját cserélte le a mesés crunette hajszínre Nicole Scherzinger is, akin éveket fiatalít ez az árnyalat. Fodrásza szerint Nicole kívánsága az volt, hogy a jó idő beköszöntével egy fiatalos, világos hajszínt varázsoljon neki, aminek olyna a színe, mint a frissen sült croissantnak. Nos, ezt a kérést maximálisan sikerült teljesítenie Dimitris Giannetos sztárfodrásznak, aki szerint a crunette trend egyre népszerűbb lesz a következő hónapokban! 

A crunete hajszínben ugyanis az a jó, hogy tökéletes átmenetet képez a sötét és a világos hajszínek között: ha megunnád, bármikor befestheted fekete színra, de világosíthatod tovább, mert a szőkés árnyalatok is igen könnyen elérhetőek vele. 

A fodrászok szerint a jelenlegi legjobb hajszín most a crunette

Ha pedig még csak barátkozol a vöröses árnyalatokkal, de nem szeretnél Jessica Chastain, Julianne Moore vagy Emma Stone hajához hasonló élénkvörös színt, akkor akár melírcsíkokban, highlightokban is kérheted magadnak ezt az árnyalatot, ahogyan azt a legtöbb sztár is teszi! 

A crunette a rézvörös hajszín egyik visszafogottabb változata. Azoknak ajánlom, akik idegenkednek a vörös színtől, mégis szeretnének adni neki egy esélyt. Rendkívül könnyen lehet ezt a színt változtatni, nem csoda, hogy ennyi sztár szereti manapság

– mondja Tom Smith sztárfodrász, aki az elmúlt időszakban olyan meleg tónusú, vörösesbarnás hajszínt álmodott meg a klienseinek, melyeket a vaj és a karamell világosabb árnyalataiban pompázó melírcsíkokkal dobott fel. Ezt a hajszínt választotta Maude Apatow, a  Eufória sorozat színésznője is, akinek fantasztikus áll a crunette árnyalat!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves