Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW HAIR

Blake Lively új frizurával jelent meg, alig lehet így ráismerni

2023. január 27.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
Blake Lively hajszín színésznő új film új haj hajszín trend
Blake Lively új frizurával jelent meg, alig lehet így ráismerni
© Fotó: Taylor Hill / Getty Images

Blake Lively egy szerep miatt cserélte le a hajszínét, a rajongók pedig már most imádják a új árnyalatot. 


A Gossip Girl színésznője azok közé a hírességek közé tartozik, akik ritkán váltogatják a hajszínüket. Blake Lively évek óta szőke, bár az árnyalatokat alkalmanként szokta cserélgetni, továbbra is kitart a szőke mellett. Most egy film kedvéért vörösre váltott. 

Blake Lively új hajszíne felrobbantotta az internetet

Az új hajszínét a színésznő az Instagramon mutatta meg, nem sokkal azután, hogy bejelentették a legújabb filmszerepét. Blake a Colleen Hoover regényéből készülő film egyik főszereplője lesz. Az It Ends With Us szereplője a könyv szerint vörös hajjal rendelkezik, így a színésznő is egy különleges, vöröses árnyalatra váltott, ami a képen kicsit barnának hat. 

blake-lively-2023
Fotó: Instagram/@blakelively

Az új hajszín teljesen lenyűgözte a rajongókat. Sokan pedig már alig várják, hogy még jobban megcsodálhassák az izgalmas árnyalatot. A fotó, amit feltöltött nagyon sejtelmes, az új hajszín megváltoztatta az arcát, szinte alig lehet ráismerni. Idén nagyon divatosnak számítanak a vörös pigmenteket tartalmazó szőke, illetve barna árnyalatok, így Blake hajszínéből is lehet inspirálódni. 

Blake nem most először próbálja ki a vörös hajszínt, pár évvel ezelőtt már láthattunk sötétebb árnyalattal. Csupán pár hónapig viselte, utána visszatért a jól ismert szőkéhez. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezúttal meddig tartja meg az izgalmas hajszínt!


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves