Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPRING NAILS

A cherry blossom manikűr a legnépszerűbb 2024 tavaszán

2024. április 06.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

virág cseresznyevirág köröm körömtrend manikűr virágos
A cherry blossom manikűr a legnépszerűbb 2024 tavaszán
© Shutterstock

Ennél szebb tavaszi manikűrt nem fogsz látni: a cherry blossom manikűr a cseresznyfák virágzása előtt tiszteleg és pont olyan csodálatosan néz ki, mint amilyennek első hallásra elképzeled!


A tavasz szezonnak köszönhetően egyre több olyan színes, kedves és vidám manikűr közül választhatunk, ami után más évszakban valószínűleg nem vágyakoznánk. Ilyen például a margarétás manikűr, a szivárványos pasztell manikűr és a tejes pasztell manikűr is, melyek mind csodás tavaszias színekben pompáznak. A most következő körömtrend, a cherry blossom manikűr is ilyen, hiszen alapja a nagyon szép tavaszi szín, a világos rózsaszín!

A CHERRY BLOSSOM MANIKŰR KIS ÉS NAGY VIRÁGOKKAL IS JÓL MUTAT 

A cherry blossom, tehát a cseresznyefa-virágzás ideje március-április közé, tehát pont a mostani időszakra tehető. Ilyenkor apró kis rózsaszín virágok milliói bontják ki és mutatják meg a kedves szirmaikat, melyek csodálatos látványban részesítenek minket. Ez a mesés jelenség inspirálta a körmösöket arra, hogy egy új körömtrendet álmodjanak meg, melyen a cseresznyefák virágai láthatóak.

A kis és a nagy virágok is rendkívül könnyű módon elkészíthetőek otthon, profi körmös segítsége nélkül is: csupán egy kis kézügyesség és pár alapvető felszerelés kell hozzá. A körömlakkokon túl érdemes beszerezned egy tűhegyes és egy pontozó körömecsetet, melyek segítségével pillanatok alatt tudsz majd kis virágokat festeni a körmödre. A pontozó ecsettel a fenti képen látható virágszirmokat, a tűhegyes ecsettel pedig a lenti, nagyobb virágszirmokat tudod majd könnyedén megfesteni.

Mielőtt azonban a szirmok festésének nekivágnál, érdemes egy egészen világos rózsaszín-nude színskálán mozgó bázisszínt választanod a körmeidre, hiszen azon nemcsak jobban fognak mutatni a kis cseresznyevirágok, de a matt, tapadós felület miatt jobban is fognak rajta megmaradni a minták.

EZ A KÖRÖMTREND REMEKÜL PÁROSÍTHATÓ A KLASSZIKUS FRANCIA MANIKŰRREL

A cherry blossom manikűrt azonban más körömfestési eljárásokkal is párosíthatod: mostanában például rendkívül népszerű a különböző körömtrendek francia manikűrrel való párosítása – ez a különlegesség ennél a manikűrnél is bevethető. Elég, ha csupán egy-két körmödet díszíted cseresznyevirágokkal, a többit pedig a már jól megszokott, klasszikus francia manikűrrel készíted el, úgy, ahogyan a lenti képen is láthatod.

Az eredmény egy rendkívül nőies, tavaszias és romantikus körömtrend lesz, amire ránézve egyáltalán nem meglepő, hogy hatalmas trend lett belőle. Bájos megjelenésével és eleganciájával tényleg minden nőt levesz a lábáról ez a manikűr, a szolid festési trendnek köszönhetően pedig bárki, bármilyne életkorú nő tudja viselni a kislányoktól kezdve az idősebb hölgyekig.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves