Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Körömtrend 2024

Tavasszal a csillogó körmök a legdivatosabbak

2024. március 18.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

rózsaszín köröm körömtrend csillogó köröm tavaszi manikűrtipp tavaszi körömtrend
Tavasszal a csillogó körmök a legdivatosabbak
© Shutterstock

A szép, csillogó körmök a szakemberek szerint is ideális választásnak bizonyulnak.


A napsütés és a virágok látványa a divatra is hatással van, és még a körömtrendeket is átalakítja. Tavasszal a rózsaszín árnyalatok és a csillogó körmök iránt ugrásszerűen megnő az érdeklődés – nem véletlenül.

Ha ápolt kezekre vágysz, ezekkel a visszafogott színekkel mindig elegáns lehetsz. Bármilyen ruha mellett jól mutatnak, a csillogó hatással pedig mindig úgy fogod érezni, mintha most léptél volna ki egy szépségszalonból.

Inspirálódj az alábbi ötletekből!

A legszebb csillogó körmök

Idén a rózsaszín határozottabb árnyalatai kerülnek előtérbe. Míg korábban egy semlegesebb lakkot vittek fel a szakemberek a csillogó réteg alá, most már egy erős rózsaszín lakk adja meg az alapot, amely a körmök vége felé kissé áttetszővé válik, így még természetesebbé varázsolja a kezeket.

A mermaidcore trend lényege egy gyöngyházfényű alap, amely a fény hatására különböző színekben játszik. Ezt nem mindenki kedveli a hétköznapok során, mert egy feltűnőbb manikűrnek számít, de alkalmi viseletnek kitűnő.

A virágos díszítések ilyenkor kifejezetten divatosak, de ezeket is csillogó körmökön érdemes alkalmazni. A jó minőségű fedőlakk használata nélkülözhetetlen, de megéri a fáradozást, ugyanis gyönyörű körmök készíthetők ilyen módon.

A körmök hossza rád van bízva, ugyanis a csillogó trend legnagyobb előnye, hogy bármilyen körömforma, illetve körömméret mellett alkalmazható: az eredmény mindig különleges lesz.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves