Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BEAUTY

3 rúzs árnyalat, ami minden nőt fiatalít a sminkesek szerint

2023. március 18.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

rózsaszín smink ajakbalzsam ajakolaj ajakrúzs nude smink
3 rúzs árnyalat, ami minden nőt fiatalít a sminkesek szerint
© Shutterstock


A profi sminkesek megosztották, mi az a 3 nagyon szerencsés árnyalat, ami kivétel nélkül minden nőt fiatalít legalább 10 évvel!

 


Egy jól kiválasztott rúzs éveket fiatalíthat vagy öregíthet a női arcon, épp ezért, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen árnyalathoz nyúlsz akkor, ha nemcsak a szemeidet, hanem az ajkaidat is szeretnéd festeni. A lilás, illetve a kékes árnyalatú rúzsok, ajakfények és ajakolajak ugyanis a sminkesek szerint több évvel is megtoldhatják egy nő korát, de ez azért szerencsére nem igaz minden színre. Vannak olyan árnyalatok, amik üdébbé, vidámabbá és jóval fiatalabbá varázsolják az arcot az igazi életkornál.

Mutatjuk is melyik az a 3 árnyalat, amikkel évekkel fiatalabbnak fogsz tűnni!

1. NUDE SZÍNEK

A nude színek a természetes árnyalatú ajkakat idézik, ezért szinte minden nőnek jól állnak. Fontos, hogy a megfelelő nude rúzs kiválasztásánál az eredeti szájszínedhez hasonló színtónusú, maximum pár árnyalattal élénkebb változatot használj, különben nem fog jól állni a rúzs. Ha például világos rózsaszínűek az ajkaid, a barnás színű nude rúzsok nem fognak jól állni, erre érdemes figyelned!

MAC Matte Lipstick Mini, Velvet Teddy 6000 Ft (Douglas.hu)
MAC Matte Lipstick Mini, Velvet Teddy 6000 Ft (Douglas.hu)

2. VILÁGOS RÓZSASZÍN ÁRNYALATOK

Teljesen mindegy, milyen a bőrszíned: a világos rózsaszínes árnyalatok egytől egyig minden nőnek jól állnak! Ez főként a rózsaszín kislányos bájának köszönhető, ami tompítja az arc bizonyos részeit, ezért pirosítóból is érdemes olyat választani, ami kevésbé rikító, pirosas színű, inkább rózsaszínes típusú.

MAC Matte Lipstick Mini, Please Me 6000 Ft (Douglas.hu)
MAC Matte Lipstick Mini, Please Me 6000 Ft (Douglas.hu)

3. KorallOS SZÍNEK

A korallos árnyalatok átmenetet képeznek a nude és a piros színű ajkak között – tökéletes választások tehát, ha szeretnél egy kis extra színt vinni az arcodra anélkül, hogy a piros rúzzsal túlságosan kitűnnél a tömegből. A sminkesek szerint a korallos árnyalatok kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy hideg, téli vagy meleg, nyári színtípusba tartozol: ha a hidegbe, akkor a rózsaszínesebb árnyalatokat teszteld, ha viszont melegbe, akkor a barackos színeket keresd a drogériák polcain!

MAC Matte Lipstick Mini, Tropic Tonic 6000 Ft (Douglas.hu)
MAC Matte Lipstick Mini, Tropic Tonic 6000 Ft (Douglas.hu)

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves