Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Friends

Black Friday: Rachel ikonikus rúzsa a Jóbarátokból most fillérekért elvihető

2022. november 25.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

jóbarátok barna rúzs black friday Jennifer Aniston jóbarátok sorozat rachel green
  Black Friday: Rachel ikonikus rúzsa a Jóbarátokból most fillérekért elvihető
© Fotó: NBC / Getty Images

Végre kiderült, hogy melyik rúzst viselte Rachel a Jóbarátokban. A népszerű árnyalat a Black Friday akcióknak köszönhetően kedvező áron szerezhető be. 


Kétségtelen, hogy a Jóbarátok korszakalkotó sorozatnak számított, és még manapság is sokan inspirálódnak a szereplők megjelenéséből. A széria divatdiktátora egyértelműen Rachel Green vagyis Jennifer Aniston volt. Lemásolták a haját, az öltözködését, és még a sminkjét is. A sorozatban viselt rúzsát a Black Friday akcióknak köszönhetően most akciósan szerezheted be. 

Ezt a rúzst muszáj beszerezni a Black Friday alatt

Rachel a Jóbarátok ideje alatt főként a MAC Satin kollekció egyik rúzsát, azon belül is a Paramount árnyalatot viselte. A ’90-es években nagyon népszerűnek számított a barna rúzs, ez pedig egy vöröses, téglás árnyalat. 

Jennifer annyira rajongott a rúzsért, és az árnyalatért, hogy sokszor még a forgatáson kívül is viselte. A vörös szőnyeges szettjeit úgyszintén ezzel egészítette ki. Az árnyalat nevét csak évekkel később, egy interjúban árulta el. Azt is hozzátette, hogy amikor a Jóbarátokat forgatta ez volt a kedvenc színe. 

A Black Friday akcióknak köszönhetően most 30%-kal olcsóbban szerezheted be a terméket. Több helyen is akciós, ha a márkaboltokban nem találnád, akkor esetleg megrendelheted innen

A barna rúzs egyébként nagyon népszerűnek számít a szezonban, hiszen ismét előkerültek a ’90-es évek ikonikus sminktrendjei. Válogass bátran a mélyebb árnyalatok közül, amelyek szájceruzával kiegészítve lesznek igazán látványosak. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves