Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Alexis Bledel

8 év után válik a Szívek szállodája sztárja

2022. augusztus 18.

1 perc olvasás

ELLE
válás A szolgálólány meséje szívek szállodája sztárpár hollywood válás
8 év után válik a Szívek szállodája sztárja
© JOE KLAMAR / AFP

Zátonyra futott a Szívek szállodájából ismert Alexis Bledel házassága.


Azok után, hogy nyár elején bejelentette, hivatalosan is kiszáll A szolgálólány meséjéből, újabb szomorú hír látott napvilágot Alexis Bledelről. A Szívek szállodája színésznője és férje, Vincent Kartheiser nyolc év házasság után külön utakon folytatják tovább.

A pár augusztus 10-én adta be a válókeresetet, ám azt egyelőre nem árulták el, hogy mi miatt vetnek véget a házasságuknak.

Tíz éve ismerte meg Alexis Bledel a férjét

Ez nem is annyira meglepő, figyelembe véve, hogy a pár korábban is elég szűkszavúan nyilatkozott a magánéletükről. Alexis és Vincent 2012-ben, a Mad Men sorozat forgatásán ismerkedett meg egymással, majd két évvel később, 2014-ben álltak oltár elé.

Egy évre rá Alexis Bledel egy kisfiúnak adott életet.

Vincent Kartheiser egy korábbi interjújában kifejtette, nagyon fontos számukra az, hogy a kapcsolatuk részletei ne kerüljenek nyilvánosságra.

„Ha megosztom az életem legfontosabb dolgait a világgal, és megnyitom az ajtót a dühük vagy a rajongásuk előtt, az gyengébbé teszi mindazt a varázslatos szeretetet. Ezt egyszerűen nem érzem helyesnek.”

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves