Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Válás

Gisele Bündchen megtörte a csendet: őszintén mesélt a válásáról

2022. november 02.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
válás Gisele gisele bündchen Tom Brady
Gisele Bündchen megtörte a csendet: őszintén mesélt a válásáról
© Fotó: Theo Wargo / Getty Images

Gisele Bündchen és Tom Brady válása hetek óta téma a világsajtóban. Több pletyka is szárnyra kapott az elmúlt időszakban, most a szupermodell tisztázta a helyzetet. 


Sokakat megdöbbentette, hogy Gisele Bündchen és Tom Brady több év házasság után a válás mellett döntött. A házaspár korábban nagyon harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak tűnt, bár keveset beszéltek a magánéletükről, úgy tűnt minden rendben van. 

Gisele Bündchen először beszélt a válásáról

A nemzetközi sajtó már hetek óta tényként kezeli Gisele és Tom Brady válását. Sok cikk jelent meg a felek viszonyáról, de a pletykákat eddig senki sem erősítette meg. Most a modell egy Instagram bejegyzéssel tisztázta a helyzetet

Hálával tartozom az együtt töltött időért, Tom és én békében váltunk el. Mindig a gyermekeim voltak a legfontosabbak, akiket teljes szívemből szeretek. Továbbra is együtt fogjuk őket nevelni, szeretnénk nekik megadni mindazt a szeretetet, törődést, odafigyelést, amit megérdemelnek. Egy házasság felbontásáról sosem egyszerű dönteni, de időközben eltávolodtunk egymástól, bár természetesen nehéz egy ilyen szituáción keresztülmenni, áldottnak érzem magam az együtt töltött időért, és csakis a legjobbakat kívánom Tomnak.

Gisele sok támogató hozzászólást kapott a közösségi médiában. Bár egy ideje már nem tett fel fényképet, a korábbi posztjait valósággal elárasztották a kommentek.  

Tom Brady szintén megszólalt, hosszú hallgatás után egy interjúban beszélt a házasságáról és az apaságról. Akkor ott még nem mondott semmi konkrétat, később szintén a közösségi médiában osztott meg egy rövid bejegyzést, melyben leírta, hogy a házassága valóban felbomlott. A sportoló nem részletezte a történteket, csupán minden jót kívánt a volt feleséségnek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves