Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mit veszel észre először a képen? Elárulja, mennyire vagy kontrollmániás

2022. július 31.

1 perc olvasás

ELLE
személyiség személyiség teszt kontrollmánia irányításmánia
Mit veszel észre először a képen? Elárulja, mennyire vagy kontrollmániás
© news18.com

Ezzel a cseles optikai illúzióval másodpercek alatt kiderítheted, mennyire vagy kontrollmániás!


Néha egészen meglepő tulajdonságainkra világíthat rá egy-egy jól eltalált optikai illúzió. Ezúttal egy olyan trükkös képet hoztunk, ami segít rávilágítani, mennyire bírod kiengedni a kezedből a gyeplőt – vagy éppen mennyire nem.

Nézd meg az alábbi képet, és jegyezd meg, mi az, amit először észreveszel rajta.

Fotó: news18.com

Jöjjön az optikai illúzió megfejtése:

Krokodilok

Rögtön kiszúrtad a két krokodilt, akik egymás felé tátják ki a szájukat? Ez esetben valóságos kontrollmániában szenvedsz: folyamatosan arra törekszel, hogy a dolgokat az irányításod alatt tarthasd. De nem úgy, mint egy kegyetlen diktátor, sokkal inkább, mint egy lelkiismeretes vezető.

Madár

Ha a szárnyait szélesre táró madáron akadt meg a szemed, akkor nyitott és barátságos személyiség vagy, aki egyáltalán nem bánja, ha a dolgok néha nem úgy történnek, ahogy azt ő eltervezte. Persze neked is megvan a véleményed mindenről, de szívesen meghallgatsz másokat is és igyekszel kompromisszumra jutni velük.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves