Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Milyen vagy a szerelemben? Elárulja, mit veszel észre először a képen

2022. szeptember 19.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem párkapcsolat teszt viselkedés
Milyen vagy a szerelemben? Elárulja, mit veszel észre először a képen
© The Minds Journal

Az alábbi optikai illúzió segít közelebb kerülni ahhoz, hogyan viselkedsz a párkapcsolatodban, ha leszállt a rózsaszín köd. 


A szerelem néha a legalapvetőbb aspektusainkat is képes megváltoztatni, ezt a hatás emlegetjük gyakran úgy, mint a rózsaszín ködöt. Az alábbi optikai illúzió segítségével kiderítheted, hogy te hogyan viselkedsz, amikor szerelmes vagy. 

Nincs más dolgod, mint ránézni az alábbi képre és megjegyezni, hogy mit vettél észre először

Fotó: The Minds Journal

Két fa

Ha a kép két szélén magasodó fákat szúrtad ki először, az annak a jele, hogy szívesen oldod meg a problémákat a társaddal együtt. Időbe telhet, amíg igazán bizalmas kapcsolatot alakítasz ki a választottaddal, de ha ez megtörténik, akkor nem ismersz lehetetlent! Semmi sem állhat a szerelmetek útjába, minden felmerülő gondot, nézeteltérést és kihívást együttes erővel vészeltek át. A minőségi együtt töltött idő nagy segítségedre lehet abban, hogy minél mélyebben megismerd a párodat és lehetőségetek legyen az őszinte és nyílt kommunikációra. 

Táncoló pár

A kép közepén meghitten táncoló páros keltette fel a figyelmedet? Ez bizony arra utal, hogy a kapcsolataid az egyéni különbségek ellenére is virágzóak. Rendkívül egészséges módon viszonyulsz a partneredhez, pontosan tudod, hogy milyen típusú emberre van szükséged. Ugyanakkor elfogadod őt minden jó és rossz tulajdonságával együtt, eszedbe sem jutna megváltoztatni rajta semmit. Fontos számodra, hogy egyenrangú felekként legyetek részei a párkapcsolatnak, így tudod igazán elengedni magad és önmagadat adni. 

Bajuszos férfi

Amennyiben a kép kisebb részleteiből kirajzolódó bajuszos férfiarcon akadt meg a szemed, akkor még mindig szenvedsz egy korábbi szerelmi csalódástól. Az érzelmi sérülések azonban a jelenlegi kapcsolatodra is erősen rányomják a bélyegüket: néha még az is megfordul a fejedben, hogy egyszerűbb lenne egyedül élni a nagyvilágban. Itt az ideje, hogy elengedd azt, amihez görcsösen ragaszkodsz, pedig fájdalmat okoz neked. Ha szükséges, kérd szakértő segítségét a téged ért traumák feldolgozásához, hogy utána nyitott szívvel tudd fogadni a feléd áradó szeretetet. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves