Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mit látsz meg először a fotón? Elárulja, mit utálsz a legjobban a partneredben

2022. július 27.

2 perc olvasás

ELLE

kép játék párkapcsolat személyiség
Mit látsz meg először a fotón? Elárulja, mit utálsz a legjobban a partneredben
© Oleg Shupylak/Jagran Josh

A párkapcsolatod gyenge pontjára segít rávilágítani ez az optikai illúzió.


Ezúttal egy újabb izgalmas optikai illúziót hoztunk neked, aminek a segítségével kiderülhet, mi az a dolog, amit a legnehezebben viselsz el a szerelmedben. Oleg Shupilak grafikájának részlete ugyanis arról árulkodnak, hogy titokban mely tulajdonságokat tartod a legkevésbé vonzónak a romantikus partneredben. Készen állsz?

Nézd meg az alábbi képet és jegyezd meg, mi a legelső dolog, amin megakadt a tekinteted.

Grafika: Oleg Shupylak

A profilból kirajzolódó arc

Első pillantásra szemet szúrt a kép egészén kirajzolódó, profilból ábrázolt szakállas arc? Akkor bizony a makacsság kerget leginkább az őrületbe, nehezen viseled, ha a partnered mereven áll a dolgokhoz és képtelenség meggyőzni bármiről. Bár élvezed, hogy olyasvalakivel vagy együtt, aki magabiztos és erős vezető tud lenni, rendkívül frusztrál, hogy mindig megmakacsolja magát és képtelen belátni, mikor téved.

 A vörös függöny

Akárcsak a bikákat, téged is a vörös posztó varázsolt el? Ez arra utal, hogy nem bírod, ha a partnered drámaian reagál bármilyen helyzetben. Kezdetben talán még élvezted, hogy képes magára vonni a figyelmet és minden társaságnak ő a középpontja, de ez a tulajdonság hamar mérgezővé válhat, amikor vitára kerül a sor, és ott is túldramatizál mindent.

A dühös férfi

Rögtön a középső, mérges férfialak vonta magára a figyelmedet? Akkor bizony az indulatos természetű emberektől ráz ki a hideg. Azzal nincs problémád, ha valaki szenvedélyes, de azt nagyon nehezen viseled, ha a párodnál másodpercek alatt elpattan a cérna, és hirtelen égtelen haragra tud gerjedni.

A térdelő alak

Ha a háttal térdelő fehér ruhás férfi keltette fel a figyelmedet, akkor a szerelemben semmi sem hat rá olyan lohasztóan, mint a túlzott ragaszkodás. Persze a te egódat is legyezgeti, ha különlegesnek és kívánatosnak érezheted magad valaki mellett, de néha a túlzott figyelem és ragaszkodás kimerítő és fojtogató lehet.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves