Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Randizási szokások

„Minden partneremnek csak egy év randizás után árulom el, hogy vannak gyerekeim”

2023. július 31.

2 perc olvasás

ELLE

párkapcsolat randizás randizási szokások
„Minden partneremnek csak egy év randizás után árulom el, hogy vannak gyerekeim”
© Getty Images

Egyedülálló szülőként nem könnyű eldönteni, a randizás melyik szakaszában mit érdemes elárulni magunkról.


Egy egyedülálló édesapa osztotta meg a történetét az interneten, amely meglehetősen megosztónak bizonyult a kommentelők körében. A randizás bármely életkorban hordozhat magában buktatókat, de az biztos, hogy egy családos embernek már más problémákkal kell szembenéznie, mint egy tinédzsernek.

A férfi a randizás furcsa módját választotta

A 36 éves édesapa elárulta, hogy azoknak a nőknek, akikkel komolyabb viszonyt is el tud képzelni, nem mond el mindent magáról a kapcsolatuk kezdeti időszakában.

Minden partneremnek csak egy év randizás után árulom el, hogy vannak gyerekeim.

Mindezt állítása szerint azért teszi, mert a potenciális barátnőknek először bizonyítaniuk kell minden téren, és csak ezt követően hajlandó őket beavatni az élete legmélyebb részleteibe.

A kommentelők felháborodtak

A hozzászólók többsége szerint igazságtalanul viselkedik mind a barátnőivel, mind a gyerekeivel, hiszen mindenkinek hazudik egy éven át. Bár néhányan egyetértettek azzal, hogy egy évig nem engedi találkozni a barátnőit a gyerekeivel, de letagadni a létezésüket egymás előtt őrültségnek tűnik.

Volt, aki azt mondta, hogy csak akkor várhat őszinteséget mástól, ha ő is ezt nyújtja a partnerének, ráadásul kiderülhet, hogy a kiválasztott nő egyáltalán nem akarja, hogy gyerekek is jelen legyenek a párkapcsolatban.

randizas-elle.hu
Forrás: Getty Images

A férfi azzal érvelt az álláspontja mellett, hogy egyrészt ezzel a sajátos randizási szokással a gyermekeit szeretné megóvni, másrészt a barátai is megerősítették abban, hogy leendő partnerének valóban bizonyítania kell, mielőtt bemutatja őt a gyerekeinek.

Természetesen szeretném felnevelni a gyermekeimet, de úgy érzem, nem engedhetek akárkit a közelükbe. De ha mindannyian azt mondjátok, hogy ez hiba, átgondolom a helyzetet.

A kommeltelők ezt a kijelentését üdvözölték, annál is inkább, mert a többség szerint csupán elpazarolja a saját és mások idejét is azzal, hogy egy ilyen fontos információt eltitkol az életéről.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves