Quantcast

PSZICHOLÓGIA

Ez a személyiségteszt megmutatja, alkalmas vagy-e vezetői szerepre

Ez a személyiségteszt megmutatja, alkalmas vagy-e vezetői szerepre
© Brigitte.de

Sokan szeretnének hatalommal bírni, ám nagy kérdés, hogy kinek való a vezető szerep?

Nem mindenki született főnöknek, és ez teljesen rendben van. Ez a személyiségteszt felfedheti, hogy valódi vezetői tulajdonságokkal rendelkezel-e. A jó főnök számos tulajdonsággal bír: magas szintű érzelmi intelligenciával kell rendelkeznie, kommunikatívnak és megbízhatónak kell lennie, és mindig képesnek arra, hogy motiválja és inspirálja alkalmazottait. Ez a kép felfedheti előtted, hogy te is alkalmas vagy-e a vezetői szerepre. A kérdés már csak az: te mit látsz először?

egy fekete szatén szövetet?

Te mindig az összképet tartod szem előtt, és kevésbé koncentrálsz a részletekre. Ebből adódóan pedig előfordulhat, hogy súrlódások támadnak közted és a beosztottak között. Nem mindig tudod az egyén problémáját elég hangsúlyosan kezelni, hiszen te a csapatért felelsz, és számodra az jelenti a prioritást. Ha új feladatot kapsz, nem tervezel sokáig, hanem azonnal rohansz a munkához és az ösztöneidre hagyatkozol.

egy kutyát?

Bárhova mész, mindig te vagy az egyik legkedveltebb ember. Olyan vezetői tulajdonságokkal rendelkező személy vagy, akire mások mindig számíthatnak. Ezeket az embereket különösen az érzelmi intelligenciájuk repíti a legjobb pozíciókba, ők pedig tudják, hogyan tudják kihozni másokból a legjobbat. Született vezető vagy, akinek a közelében mindenki jól érzi magát. 

Egy ijesztő, eltorzult fejet?

Hajlamos vagy a feszültségre, a szorongásra, és nem ritka, hogy ezt másokra is kivetíted. Éppen ezért, a vezetői pozíció nem neked való, sajnos sem a beosztottak, sem te nem járnátok jól. Ők nem éreznék jól magukat a közeledben, ez pedig benned is újabb feszültséget gerjesztene. Viszont ez a fajta komolyan vétele a munkának a legjobbat hozhatja ki belőled mint beosztott, így inkább ebben a szerepben töltsd a mindennapokat: akkor sikerre vagy ítélve. 

Via

MÉG TÖBB SZEMÉLYISÉGTESZT

Előre vagy hátrafele megy a ló? Döbbenetes dolgokat árul el, hogyan látod

Személyiségteszt: mit látsz meg először a képen?

Asztrológiai személyiségteszt: amit először meglátsz a képen, felfedi a legbelsőbb éned