Quantcast

Okos és mutatós

Inspiráló és stílusos kiegészítő

Inspiráló és stílusos kiegészítő
© Xiaomi

Leheletvékony, kifinomult, nem hivalkodó – mégis vonzza a tekintetet. Végre egy telefon, amely letisztult dizájnjával méltó kiegészítője lehet egy gondosan összeválogatott outfitnek. Ráadásul a stílusos külső komoly hardveres felszereltséget rejt. Erősen ajánlott azok számára, akik kreatív munkafolyamatokhoz keresnek okoseszközt!

Aki megjelenésével is sugározni szeretné a benne rejlő kreativitást, az megtalálta a tökéletes okostelefont. Az ötféle színben elérhető Xiaomi 11 Lite 5G NE azoknak készült, akik számára fontos, hogy az esztétikai élmény és élvezet életük minden területén minőséggel társuljon. Az elegáns, hihetetlenül vékony, pehelykönnyű készülék a klasszikus fekete mellett barackszínű, üde kék, mentazöld és hófehér változatban is elérhető – utóbbi a frissen hullott hó ragyogását idézi.

A 90 Hz-es AMOLED-kijelző akadásmentes élményt biztosít, és a 10 bites színkezelésnek köszönhetően olyan részletgazdag képminőséget és élethű színeket garantál, mely által munkaeszköznek is alkalmas. Több kamera használatára van lehetőség: a hátlapi főkamera kiegészül egy ultraszéles látószögű és egy telemakro kamerával, az előlapi kamerával pedig akár éjszakai szelfit is készíthetünk, így a telefon árkategóriájában egyedülálló minőségű felvételek készítését teszi lehetővé. A kreatív tartalom előállítása, azaz fotók és videók készítése és közzététele ráadásul az ultragyors, 5G internetkapcsolatnak köszönhetően hihetetlenül könnyűvé válik.

Minden helyzetre készen

A Dolby Vision támogatás jóvoltából a készülék a különböző tartalmak fogyasztása során is rendkívüli élményt nyújt.

A Xiaomi 11 Lite 5G NE nem fogja cserben hagyni tulajdonosát, ha sokáig nincs lehetőség tölteni az akkumulátort, ugyanis extra hosszú üzemidővel büszkélkedhet, és akadásmentes teljesítményt biztosít. A mobilt erős processzor teszi alkalmassá arra, hogy kiszolgálja használóját szinte minden helyzetben, a gyorstöltőt előkapva pedig pillanatok alatt újratölthetjük a telefont, bárhol is vagyunk.

A Xiaomi legújabb készüléke azoknak készült, akik nemcsak fogyasztói, de alakítói is a trendeknek – a telefon innovatív funkciói új ötletek megszületését ösztönzik, felszereltsége lehetővé teszi, hogy használója a lehető leggyorsabban reagáljon a világ történéseire, és bekapcsolódjon a kreatív folyamatok áramlásába. Mindent egyesít, amire egy alkotó embernek szüksége lehet: élvezet ránézni, kézbe venni és dolgozni vele.