Quantcast

Kávé

Chiara Ferragni kedvenc nyári frissítője

© Caspar Miskin Phtotgraphy - Casp

A világhírű olasz vállalkozóval közösen készítette el legújabb, limitált kollekcióját a Nespresso. Chiara stílusa a kávémestereket is megihlette – mutatjuk a „Chiara álma” jegeskávé receptjét!

Chiara Ferragni ikonikus stílusa a Nespresso szakembereinek figyelmét sem kerülte el, így született meg a merész színekben pompázó kollekció, amely szemrevaló kávégépeket és kiegészítőket is tartalmaz. „Olasz lévén nagyon szeretem a kávét, és régóta nagy rajongója vagyok a Nespresso-nak. A Nespresso praktikus, ötletes szemlélettel közelíti meg a legkiválóbb minőségű kávé elkészítését, amivel tökéletesen megtestesíti napjaink modern életstílusát. Ezért is volt számomra olyan izgalmas feladat kidolgozni ezt a kollekciót, amely tele van vidámsággal és látványos design megoldásokkal. Amikor először találkoztam a márkával, megismertem a sok fenntarthatósági és újrahasznosítási kezdeményezésüket, amelyekben nagyon szeretnék részt vállalni, és minél hamarabb személyesen is hozzájárulni a munkájukhoz” – mondta Chiara, akinek sugárzó életöröme és családias értékrendje tökéletesen megszemélyesíti a nyár élményeit.

A Nespresso x Chiara Ferragni együttműködés egy sor izgalmas újdonságot hoz, a Limited Edition kollekció bevezetésétől kezdve az exkluzív eseményeken át a nyári ihletésű kávéreceptekig. 

 „Chiara álma” kávérecept

Egy nyári kávéital, amelynek íze olyan, mint egy álom – méghozzá Chiara álma. A kókuszos ízélményt egy csipetnyi vattacukor koronázza meg, így a végeredmény épp olyan merész, édes és friss, akárcsak ő maga.

Hozzávalók:

  • Nespresso Original Freddo Intenso vagy Vertuo Altissio kávékapszula (40ml)
  • 4 nagy méretű jégkocka (120g)
  • 100 ml kókusztej
  • 4 g rózsaszín cukor
  • világos rózsaszín vattacukor

Elkészítés:

Tegyünk egy teáskanál rózsaszín cukrot az üvegpohár aljára. Öntsünk rá 100 ml kókusztejet, és keverjük össze a két hozzávalót. Tegyünk 3 nagy jégkockát a pohárba. Egy shakerbe tegyünk 1-2 nagy jégkockát, főzzünk rá 40 ml kávét, és rázzuk össze, majd óvatosan öntsük a pohárba. Díszítsük rózsaszín vattacukorral, vagy alternatívaként egy lekerekített végű fapálcikán 3 rózsaszín, szögletes mályvacukorral.

 A Nespresso x Chiara Ferragni Limited Edition nyári kollekció kampányfotóiért kattints a galériánkra!