Quantcast

Újdonság

Saját sminkkollekcióval lepte meg rajongóit „A szőke saláta”

Saját sminkkollekcióval lepte meg rajongóit „A szőke saláta”
© EDWARD BERTHELOT/Getty Images

Chiara Ferragni influenszer termékei már most novemberben elérhetőek lesznek.

A The Blonde Salad nevű divatblogjával befutott olasz influencer, Chiara Ferragni büszkén jelentette be közösségi oldalán, hogy hamarosan megjelenik saját nevével fémjelzett sminkkollekciója. Azt is elárulta: az első termékek még idén novemberben elérhetőek lesznek.

„Nagyon boldog vagyok ezzel az új kollekcióval, ami teljessé teszi a Chiara Ferragni márka kínálatát. Számomra a smink értékes szövetséges, ami lehetővé teszi, hogy mindenki képes legyen kifejezni a személyiségét etnikai vagy életkori határok nélkül” – fűzte hozzá Chiara.

A kínálatban összesen 7, Olaszországban gyártott sminktermék kapott helyet, amelyeket egytől egyig csillogó rózsaszínbe öltöztettek, és természetesen nem hiányozhat róluk Chiara ikonikus, szem alakú logója, valamint az aláírása sem. Az egyik legnépszerűbb darab várhatóan a 15 színárnyalatot tartalmazó szemhéjfesték-paletta lesz, amelyben nude és merész, vibráló, fémes, valamint csillámos színes is találhatóak. A kollekció része továbbá egy csábító vörös és két visszafogottabb, krémes nude árnyalatú rúzs, egy szemöldökzselé, egy volumennövelő spirál, és egy pirosító.

Önbizalom, kitartás, irónia

„Chiara Ferragni számos olyan érték szintézise, amelyben hiszünk és amelyet támogatunk: az önbizalom, a kitartás, az irónia és az új célok állandó követése. Ennek köszönhetően az évek során világszerte több generáció számára vált mércévé, akik csodálják erejét, pozitivitását és képességeit” – mondta Fabio Pampani, a dél-európai Douglas vezérigazgatója. A parfüméria lesz a kizárólagos forgalmazója a Chiara Ferragni dekorkozmetikai termékeknek, amelyek az első hírek szerint az olasz, spanyol és portugál Douglas drogériákban fognak árusítani.

Bár ez az első saját nevével fémjelzett sminkkollekciója, Chiara korábban már együttműködött más márkákkal, 2019-ben és 2021-ben is jelent meg közös sminkkollekciója a Lancôme-mal.

Forrás: Elle