Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Fontos titokra derült fény a YOU 5. évadával kapcsolatban

2024. március 25.

2 perc olvasás

ELLE

You sorozat
Fontos titokra derült fény a YOU 5. évadával kapcsolatban
© IMDB

Hamarosan visszatér a YOU egy utolsó évaddal. 


Már minden rajongó izgatottan várja a YOU 5. évadát. Ezek lesznek az utolsó részek, amikor végre megtudhatjuk, hogy mi lesz Joe Goldberg sorsa, aki mostanáig mindig elkerülte, hogy megbüntessék a sok-sok gyilkosságért, amit elkövetett. Íme, a legújabb részletek. Vigyázz azonban, mert spoilerveszély! 

Jönnek új szereplők

A 2024. március 21-i bejelentésükben azt írták a készítők, hogy Anna Camp és Griffin Matthews lesznek a YOU következő évadának új főszereplői. Anna fogja játszani Reagan és Maddie Lockwoodot, Joe Goldberg sógornőjének ikertestvéreit.  Griffin pedig Teddy Lockwoodot, a fanyar, de hűséges sógort alakítja majd. Az pedig, hogy ikerpár is lesz a karakterek között, rendkívül izgalmasnak hangzik.

Március 8-án pedig az derült ki, hogy Madeline Brewer csatlakozik a szereplőgárdához az ötödik évadban, mint Bronte, aki Joe könyvesboltjában dolgozik. A nő állítólag hatalmas hatással lesz Joe életére, és miatta megkérdőjelez majd mindent, ami az életévé vált. 

Brewer Bronte-ot alakítja, egy rejtélyes és szabad szellemű drámaírót, aki Joe könyvesboltjába jön dolgozni. Ahogy kettejük között az irodalom és a veszteségek miatt kialakul a kapcsolat, a nő nosztalgiát ébreszt a férfiban korábbi énje iránt, ami arra készteti, hogy megkérdőjelezze mindazt, amivé az élete vált

– írták korábban. 

Jenna Ortega is visszatérhet?

A Netflix júniusi TUDUM eseményén az ötödik évad teaserje alapján a rajongók azt találgatták, hogy Jenna Ortega visszatér-e Ellie szerepébe. A színésznőt is mutatták, így elképzelhető, hogy talán a rajongók legnagyobb örömére visszatér, hiszen neki is van még dolga Joe Goldberggel. A Nadiát alakító Amy-Leigh Hickman is visszatérhet, aki valószínűleg szívesen bosszút állna a népszerű gyilkoson.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves