Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Itt van minden, amit a You 5. évadáról tudni lehet

2024. február 19.

2 perc olvasás

ELLE

You sorozat
 Itt van minden, amit a You 5. évadáról tudni lehet
© IMDB

A You 5. évada nagyon izgalmas lesz.


A You 5. évadáról újabb részletek láttak napvilágot. A Netflix népszerű sorozata hamarosan visszatér, és a rajongók nem is lehetnének izgatottabbak. A 4. évad nagy izgalmakkal zárult, így most már mindenki kíváncsi, hogyan ér véget Joe Goldberg története. 

Nincs konkrét megjelenési dátum 

A rossz hír, hogy pontos dátumot még nem tettek közzé, de ennek a tavalyi írói sztrájk is lehet az oka. Eredetileg 2024-ben debütálna, ám csak remélni lehet, hogy még idén megjelenik a You utolsó évada. A készítők és a széria sztárja, Penn Badgley is úgy érzik, hogy 5 évaddal elmondják a teljes történetet. Azt sem lehet tudni, hogy most is két részre lesz-e osztva az évad, mint az előző évad esetében történt. 

Egy fontos karakter visszatérhet?

Vigyázat, spoilerveszély! Kiderült, hogy van esély arra, hogy a 4. évadban megismert Nadia visszatérjen. Amy Leigh-Hickman nem adta fel a reményt azzal kapcsolatban, hogy a karaktere ismét szerepet kapjon, pedig akik látták a 4. évadot pontosan tudják, mi történt vele Joe Goldberg miatt. 

Szeretnék visszatérni és újra játszani

– mondta a színésznő a Digital Spy-nek.

Azonban az biztos, hogy visszatér Charlotte Ritchie Kate Lockwood szerepében. Elképzelhetően most is új szereplők lesznek, hiszen a sorozatról messze híres, hogy mindig új arcokat mutatnak be. A jó hír, hogy valószínűleg visszatér Tati Gabrielle, aki Marianne karakterét alakítja. 

Szívesen visszatérnék újra. Úgy érzem Marianne még nem kapta meg a darabját, és azt hiszem, megérdemli. Nehéz élete volt. Csak szünetre van szüksége. Szeretnék többet látni Marienne-ből. Ha nem is lesz részese Joe lerohanásának, akkor csak azt akarom, hogy szemtanúja legyen

– nyilatkozta pár hónapja.

Íme, a rövid előzetes

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves