Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SEASON

Itt van minden, amit a You 5. évadáról tudni lehet!

2023. február 13.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix You sorozat Penn Badgley
Itt van minden, amit a You 5. évadáról tudni lehet!
© Instagram/@younetflix

A You 4. évadának a premierje még csak pár napja volt, a rajongókat viszont az izgatja, miről szól majd a következő szezon. 


A You a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, ami hatalmassá nőtte ki magát az elmúlt években. A történet minden szezonban egyre összetettebbé, fordulatosabbá válik, nem csoda, hogy sokan kíváncsiak, mi lesz végül Joe Goldberg végzete. 

Ezt tudjuk eddig a You 5. évadáról

A negyedik évad összesen 10 részből áll. Az első 5 február 9-én vált elérhetővé a Netflixen, a szezon második fele pedig március 9-én érkezik. Az új epizódok a toplista elejére repítették a sorozatot, jelenleg ez a legnépszerűbb a Netflixen. 

Az ötödik évadot a Netflix még hivatalosan nem jelentette be, de Sera Gamble a sorozat egyik alkotója elárulta, hogy több évadra terveznek. Úgy véli, még tudnak mit mesélni. A széria nagyon sikeres, ezért szinte biztos, hogy hamarosan érkezik a bejelentés. 

Miről szólna az 5. évad? 

Ezt sajnos még túlságosan korai megjósolni, hiszen öt részt még nem tettek elérhetővé, de az alkotó elárulta, hogy az évadzáróban lesz egy hatalmas nyom. 

Megtudhatod, miről szól majd a következő évad, amikor látod ennek az évadnak a végét. Eláruljuk az ötletet. Van egy ötletünk az ötödik évadra, ami miatt izgatottak vagyunk. 

Sera Gamble azt is elárulta, hogy erről korábban már beszéltek Penn Badgley-vel, akinek szintén tetszett a dolog, ezért az egész stáb nagyon lelkes. Az informátorok szerint a színésznek hat évadra szóló szerződése van, ezért még az is lehetséges, hogy két szezont is elkészítenek. 

Mikor érkezhet? 

Az évadok között átlagosan egy év telik el, most a negyedik évadra másfél évet kellett várni. Ez azt jelenti, hogy a következő szezon 2024 végén érkezhet. 

Kik szerepelhetnek benne? 

Nagy valószínűséggel Penn Badgley visszatér, mint Joe Goldberg, ám a többi szereplő kilétét még homály fedi. Biztosan felbukkan pár új szereplő, hiszen az elmúlt évadokban is folyton csatlakoztak új színészek a sorozathoz. Az sem kizárt, hogy a negyedik évadból láthatunk pár karaktert, feltéve, ha sikerül túlélniük. 

Korábban volt róla szó, hogy Jenna Ortega visszatér a sorozatba, hiszen él a karaktere. Már a negyedik évadban szerették volna, ha szerepel, ám a forgatásokat nem tudták összehangolni. Reméljük a következő évadban ismét feltűnik Ellie!

Hol fog játszódni? 

A negyedik évad Londonban játszódik, de nem valószínű, hogy Joe sokáig időzne a városban. Várhatóan új helyen folytatódik a történet, még az is lehet, hogy Párizsba költözik!


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves