Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BINGE WATCH

Hatalmas titkot árulta el a You színésze a 4. évadról

2023. február 09.

2 perc olvasás

Szőke Anna

Netflix You Penn Badgley netflix sorozat Joe Goldberg
Hatalmas titkot árulta el a You színésze a 4. évadról
© Netflix

A színész azt is megsúgta, hogy a You új évadának végére valószínűleg nem sok haja marad majd a nézőknek.

 


A You című sorozat rajongói már bizonyára alig várják, hogy a képernyők elé ülhessenek, hiszena mai napon debütál a népszerű thriller új évada. A nézőkre újabb fordulatos kalandok várnak, ám ez az évad némileg eltér majd az előzőektől.

Jó volt kicsit más üzemmódba kapcsolni a negyedik évad forgatásakor. Megjelentek olyan aspektusok a történetben, amik az egész élményt új alapokra helyezték. Éppen ezért egy pillanatig nem unatkoztam, pedig amikor az ember már évek óta ugyanazon a sorozaton dolgozok akkor azért az gyakran előfordul

– mesélte a sorozat főhősét alakító Penn Badgley

you_negyedik_evad_elle
Fotó: Netflix

Mit tartogat a nézők számára az új You?

A pszichológia-thriller kategóriában futó You még 2018-ban került először képernyőre. A sorozat fő mozgatórugóját a sokkoló és váratlan fordulatok adják. A főhős Joe Goldberg (Badgley) egy sorozatgyilkos, akinek karaktere egészen érdekes módon próbálja megtalálni az útját jó és rossz között. Habár az új évad is – az előzőek méltó folytatásaként – ugyanarra az analógiára épül, mégis sok új elemet vehetünk majd benne észre, miközben Joe új személyiséget alakít ki magának egy egyetemi professzor bőrébe bújva.

A főhős ugyanis Londonba menekül a múltja elől, és igyekszik a lehető legkevesebb figyelmet magára vonva tengetni mindennapjait. Azonban nem tagadhatja meg önmagát, és nagyon hamar az események kellős közepébe csöppen. Még az is lehet, hogy a  gyilkos hajlamú kukkoló végül megkapja, amit érdemel?

De mit is érdemel Joe? Néha úgy érzem én sem tudom eldönteni. Szeretetre van szüksége, én legszívesebben megölelném 

– mondja a 36 éves Badgley.

A negyedik évad, az eddigiektől eltérő módon két részletben kerül fel majd a Netflix streaming platformjára. Ez egyfajta visszatérés a régi televíziós modellhez, amikor a várakozás egyfajta extrát ad hozzá a látottakhoz. Míg az első öt epizód a mai napon vált elérhetővé, addig a sorozat második felét csak március 9-től nézhetik majd meg a You rajongói.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves