Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Botrány

Vilmos herceg kérését figyelmen kívül hagyták A korona készítői: mégis lemegy a hírhedt interjú

2022. november 02.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat Vilmos herceg a korona Diana hercegné
Vilmos herceg kérését figyelmen kívül hagyták A korona készítői: mégis lemegy a hírhedt interjú
© Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images

A Netflix egyre több bosszúságot okoz a királyi család tagjainak, most Vilmos herceg lett dühös A korona készítőire. 


A korona 5. évada november 9-én érkezik a Netflixre, így nem csoda, hogy a rajongók már izgatottan várják az új epizódokat. Ám a készítőket egyre többször kritizálják, Diana hercegné barátnője egyenesen kegyetlennek nevezte őket. Emellett figyelmen kívül hagyták Vilmos herceg egyik korábbi kérését, ami sokakat feldühített. 

Vilmos herceg ezeket a képsorokat soha többé nem szeretné látni 

A korona pár napon belül új évaddal tér vissza, ám az már az előzetesből kiderült, hogy tartalmazni fogja a Panoráma-interjú néven elhíresült beszélgetést. Az anyagot 1995-ben rögzítette a BBC, hatalmas nézettséget hozott a csatornának, és nagy felháborodást keltett. Diana hercegné ekkor beszélt először nyíltan a problémáiról, a királyi család többi tagjához fűződő viszonyáról, illetve a házassága felbomlásáról. 

Később kiderült, hogy a riporter, Martin Bashir hazugsággal vette rá a walesi hercegnét az interjúra. Azt állította, hogy a királyi család tagjai rendszeresen megfigyelik, és arról is győzködte Diana hercegnét, hogy a férje megcsalta a dadával. 

Később a BBC elismerte a hibáját, és megígérték, hogy soha többé nem adják le a teljes anyagot a televízióban. Vilmos herceg emellett kérte a csatornát, hogy részleteket se közöljenek, hiszen ezzel megsértik Diana emlékét. 

Ám úgy tűnik a herceg kérése nem hatotta meg A korona című sorozat készítőit, mivel már az előzetesből látszik, hogy szó esik az interjúról. 

Előzetes információk szerint az egy órás anyagból a Netflix pár perces blokkot készített, mely a legintimebb kérdéseket tartalmazza. A készítők megpróbálták még drámaibbá tenni a helyzetet, ezért a jelenetben többek között Károly, Kamilla és Vilmos is szerepelnek. Ők a televízió előtt nézik a hercegné interjúját. 

A Netflix válogatott a kérdésekből, válaszokból, ami sokak szerint még inkább eltorzítja a valóságot. A kritikusok úgy vélik, hogy etikátlanul jártak el a készítők, hiszen az interjú hazugságokra épült, és Vilmos herceg is elhatárolódott tőle korábban. 

A walesi herceg korábban elmondta, hogy a Panoráma-interjú nagyban hozzájárult a szülei közötti viszony elmérgesedéséhez. Vilmos herceg szóvivője nem kívánt nyilatkozni, a források szerint nem szeretne még nagyobb nyilvánosságot adni az említett epizódnak. 

A producerek próbálták menteni a helyzetet, ezért annyit elárultak, hogy az epizódban nem csupán az interjú fog szerepelni. Szeretnék bemutatni a folyamatot, és a hazugságokat, amivel Martin Bashir rávette a hercegnét a beszélgetésre. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves