Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Grand Theft Auto VI

Végre női karakterrel is lehet majd játszani a világ egyik legnépszerűbb videójátékában

2022. szeptember 20.

1 perc olvasás

ELLE

nők helyzete videojáték GTA GTA VI Grand Theft Auto női szereplő
Végre női karakterrel is lehet majd játszani a világ egyik legnépszerűbb videójátékában
© Rockstar Games

Egy hacker szivárogtatott ki képeket és videókat a GTA videójáték legújabb kiadásából.


Régóta napirenden volt már a téma a Grand Theft Auto nevű videójáték esetében, hogy mikor lehet majd női karakterrel is játszani. Úgy tűnik, hogy nem kell már sokat várniuk a fanoknak – a frissen kiszivárogtatott fotókból és jelenetekből kiderült, hogy a GTA VI-ban már női fő karakterrel is találkozhatunk.

Igaz, az ünnepélyes bejelentés elmaradt, mivel a várva várt első fotókat nem a játékot is forgalmazó Rockstar Games vállalat tette közzé, hanem egy hacker.

„Rendkívül csalódottak vagyunk, hogy a következő játékunkkal kapcsolatos részleteket ily módon osztották meg mindenkivel” – írta közleményében a cég.

Az ismeretlen több mint 90 videót és képet tett közzé a vadonatúj játékról, sőt még azt is elárulta, hogy a belső céges szerverekhez is sikerült hozzáférnie.

Bár az eredeti posztot eltávolították a forgalmazók, a képek és a videók azóta is fel-felbukkannak az internet különböző felületein.

Ezekből derült ki az is, hogy az eddig csak férfi karakterek mellé a legújabb kiadásban már női karaktert is választhatnak maguknak a játékosok.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves