Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A Knight of the Seven Kingdoms

Örülhetnek a Trónok harca-rajongók, ebből a történetből már biztosan sorozat készül

2023. április 13.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hbo trónok harca trónok harca spinoff George R. R. Martin
Örülhetnek a Trónok harca-rajongók, ebből a történetből már biztosan sorozat készül
© IMDb.

Újabb Trónok harca-történetet filmesítenek meg, és már az is kiderült, miről szól majd a sorozat. 


Az elmúlt időszakban sok pletyka jelent meg a lehetséges Trónok harca előzménysorozatok és folytatások kapcsán. Eddig csak a Sárkányok háza aratott sikert, ám most már biztos, érkezik egy másik is, ami George R.R. Martin A Knight of the Seven Kingdoms című könyvéből készült. 

Hamarosan újabb Trónok harca-történet kerül képernyőre

Már a Trónok harca befejezése után bejelentette a stúdió, szeretnének újabb történeteket feldolgozni. George R.R. Martin sok könyvet írt, melyek nagyszerű alapnak számítanak. Az író könyvei nagyon részletesek, több kiegészítő kötet készült, melyek remekül adaptálhatóak. A tervezett előzménysorozatokból nem készült el az összes, eddig egyedül a Sárkányok házát sikerült képernyőre venni, ami nagyon népszerű

Láthatóan ez nagy löketet adott a stúdiónak, ezért nyáron kiszivárgott, hogy egy Jon Snow központú sorozatot terveznek. Pár héttel ezelőtt pedig bejelentették, elkezdtek kifejleszteni egy Hódító Aegonról szóló szériát. Ezekre még biztosan éveket kell várni, de most az HBO bejelentette hamarosan újabb történetet filmesítenek meg. 

A széria jelenleg a A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight címet viseli, és George R.R. Martin A Knight of the Seven Kingdoms könyvén alapszik. A történet nagyjából 90 évvel a Trónok harca előtt játszódik. A középpontban pedig Ser Duncan és V. Aegon Targaryen állnak. 

Egy évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt két különös hős járta Westerost: egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan, a magas, és kicsiny lovagja, Egg. Abban a korbán játszódik, amikor a Targaryenek még a Vastrónon ülnek, és az utolsó sárkány emléke sem halványult el az emberek emlékezetében. Ezekben az időkben nagy ellenfelek, hatalmas küldetések és veszélyek várnak a hihetetlen és egyedülálló barátokra

– áll a leírásban. 

A Tales of Dunk and Egg-sorozat eddig három novellából áll, melyek pár évvel ezelőtt jelentek meg. Végül a novellákat kötetbe rendezték, és Gary Gianni illusztrációjával adták ki. Az író korábban elárulta, szeretné a történetet a jövőben bővíteni. 

Martin íróként és executive producerként részt vesz a projektben, így a sorozat hű lesz a könyvekhez. A színészekről még nem lehet sokat tudni, és azt sem árulták el, hogy mikor érkezik a sorozat. Leghamarabb 2025-ben kerülhet képernyőre. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves