Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Film

Hihetetlen: jöhet a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatása?

2022. november 25.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

film interjú folytatás Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Kate Hudson Matthew McConaughey
Hihetetlen: jöhet a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatása?
© Fotó: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Kate Hudson egy interjúban mesélt arról, hogy szívesen folytatná a Hogyan veszítsünk egy pasit 10 nap alatt című filmet. 


A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt az elmúlt húsz évben valódi klasszikussá nőtte ki magát, és szinte minden romantikus komédiákat rangsoroló listán szerepel. Bár a filmnek eddig még nem készült folytatása, úgy tűnik ez a lehetőség nincs kizárva. 

Érkezhet a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatása

A filmet 2003-ban mutatták be, és hatalmas sikert aratott. Matthew McConaughey és Kate Hudson párosa rengeteg rajongót szerzett magának, sok idézet pedig azóta szinte szállóigévé vált. A színésznő most egy interjúban elárulta, hogy nem zárkózik el a folytatás elől

Mindketten ugyanazt érezzük ezzel kapcsolatban. Ha valamilyen oknál fogva az asztalunkra kerülne egy remek forgatókönyv, akkor teljesen biztos, hogy visszatérnénk a folytatásra. Szeretek Matthew-val dolgozni. Nem tudom...biztos vagyok benne, hogy ez a házasság konfliktussal kezdődne. Vagy talán... fogalmam sincs. Hogyan veszítsünk el egy férjet 20 év alatt? 

Kate Hudson az interjúban azt is elárulta, hogy romantikusak voltak a csókok a színésszel, bár az ágyjelenteket kifejezetten kínos volt forgatni, azokban nincs romantika. Ennek ellenére nagyon jól érezte magát a forgatáson. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves