Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Kiderült, ki fogja alakítani Vilmos herceget és Katalin hercegnét A korona című sorozatban

2022. szeptember 02.

1 perc olvasás

ELLE

Vilmos herceg a korona Katalin hercegné
Kiderült, ki fogja alakítani Vilmos herceget és Katalin hercegnét A korona című sorozatban
© Getty Images/Samir Hussein

Megtalálták a megfelelő színészeket Vimos herceg és Katalin hercegné szerepére!


Hamarosan forgatják A korona hatodik évadát! Mint megírtuk, a készítők rendkívül nehezen találták meg a megfelelő embert Vilmos herceg szerepére, de most úgy tűnik, hogy sikerrel jártak, sőt a Katalin hercegnét alakító színésznőt is kiválasztották. Most eláruljuk, kik lettek a szerencsés kiválasztottak.

Két színész kapta Vilmos szerepét

Vilmost fogja alakítani a 16 éves Rufus Kampa, majd idősebb korában a 21 éves Ed McVey. Egyelőre még jó sokat kell várnunk, hogy láthassuk őket a trónörökös szerepében, ugyanis még csak most novemberben fog debütálni az ötödik évad, így valószínűleg a hatodik csak jövő ősszel érkezik. 

Ő lesz Katalin hercegné

Meg Bellamy kapta Kate Middleton azaz Katalin hercegné szerepét. A fiatal színésznőt azután válogatták be, hogy a Netflixnek küldött egy próbafelvételt, amit otthon készített el. Egyelőre nincsenek ismert szerepei, de a Vilmost alakító két színész is inkább a színpadon bizonyított mostanáig.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves