Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Handmaid's Tale

Kiderült, meddig fog tartani A szolgálólány meséje

2022. szeptember 09.

1 perc olvasás

ELLE

A szolgálólány meséje hbo HBO sorozat The Handmaid's tale sorozat vége a szolgálólány meséje 5. évad
Kiderült, meddig fog tartani A szolgálólány meséje
© HBO Max

Egy jó és egy rossz hírünk is van A szolgálólány meséje rajongóinak.


A rajongók már tűkön ülve várják, hogy jövő héten végre bemutassák A szolgálólány meséjének vadonatúj évadát. Az előzetes alapján ezúttal is feszült izgalmakra számíthatunk June és Serena csatájában.

A sorozat készítői a premier előtt pedig egy jó és egy rossz hírt is megosztottak a rajongókkal. Először is kezdjük a rosszal (amiben azért szintén van egy kis jó is): a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon elárulták, hogy A szolgálólány meséje a 6. évaddal véget ér.

Bruce Miller showrunner azonban rögtön egy örömhírt is megosztott a közönséggel: megkezdték az előkészületeket egy spinoff sorozathoz is. A Testamentumok az eredeti szériához hasonlóan Margaret Atwood azonos című regényén fog alapulni, amely több évvel A szolgálólány meséje történései után játszódik majd, szintén Gileádban.

„Igazi megtiszteltetés volt Margaret Atwood úttörő regényének és hátborzongatóan releváns világának történetét elmesélni. Izgatottan várjuk a nézőket A szolgálólány meséje hatodik és egyben utolsó évadával”

– olvasható a hivatalos nyilatkozatban.

Bár a sorozat egyik kulcsfiguráját, az Emilyt alakító Alexis Bledel korábban bejelentette, hogy nem tér vissza az ötödik évadban, a főbb szereplőket, köztük Elizabeth Mosst, Yvonne Strahovskit, Ann Dowdot, Madeline Brewert és Bradley Whitfordot hamarosan újra láthatjuk a képernyőkön.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves