Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A szolgálólány meséje: végre megérkezett az 5. évad teljes előzetese

2022. augusztus 24.

1 perc olvasás

Jeney Andrea

A szolgálólány meséje előzetes hulu trailer Elisabeth Moss 5. évad
A szolgálólány meséje: végre megérkezett az 5. évad teljes előzetese
© HULU

Hamarosan érkezik A szolgálólány meséjének új évada, amelyből végre a rajongók is kaptak egy kis ízelítőt.


A szolgálólány meséje egyértelműen az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozata, a HULU és az HBO Max is nézettségi rekordokat döntöget vele. Épp ezért nem meglepő, hogy a közönség már tűkön ülve várja az új évadot, főleg, mert sokáig szinte semmit sem lehetett tudni a folytatásról.

Minden eddiginél sötétebb részek jönnek

Az alkotók azonban az elmúlt hetekben elkezdték csepegtetni az információkat, így azt már tudni lehet, hogy a HULUn szeptember 14-én debütál az 5. évad, Magyarországon pedig másnap, szeptember 15-én lesz elérhető az HBO Maxon. Mindezt két nagyon erős képpel osztották meg, ami már előrevetítette, hogy kőkemény szezon várható, ami alaposan megdolgozza majd a nézőket.

Szerdán pedig végre közzétették az 5. évad első rendes, kétperces előzetesét is, amiből még egyértelműbbé vált mindenki számára, hogy a folytatás még izgalmasabb, véresebb és megrázóbb lesz, mint az eddigi részek. 

Bár a történetből nem derül ki sok minden, annyi bizonyos, hogy sem June, sem Serena nem adják fel, utolsó  erejükkel harcolnak magukért, ugyanakkor egymás ellen. De feltűnik Lydia néni, Moira, a feleségéért aggódó Luke, sőt Nick is. 

Az 5. évadban tehát minden fontos szereplő visszatér, kivéve Alexis Bledel, aki májusban jelentette be, hogy kiszáll a sorozatból.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves