Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Idol

Érkezik az Eufória készítőjének új sorozata – itt az első előzetes!

2022. július 19.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat hbo max The Weeknd sorozatajánló Sam LEvinson The Idol
Érkezik az Eufória készítőjének új sorozata – itt az első előzetes!
© HBO Max/The Idol

Az Eufóriát is jegyző Sam Levinson vadonatúj sorozatában két ismerős arc tűnik fel a főszerepekben!


Bár az Eufória harmadik évadára egy darabig még várnunk kell,  addig is egy izgalmas újdonsággal csillapíthatják az étvágyukat a sorozat rajongói. Hamarosan debütál az HBO Maxon az Eufória készítője, Sam Levinson legújabb szériája, a The Idol, és az első hivatalos előzetes alapján szexből, drogokból és jó zenékből ezúttal sem lesz hiány a képernyőn.

Már a főszereplőválasztás is igen figyelemre méltó, hiszen először mutatkozik be televíziós főhősként Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp, valamint a The Weeknd művésznéven énekesi karriert befutott Abel Tesfaye.

A rövid előzetes is remekül átadja a Los Angelesben forgatott új sorozat hangulatát. A történet középpontjában a feltörekvő popsztár áll (akit Lily-Rose Depp formál meg), aki zűrös kapcsolatba keveredik egy éjszakai klubtulajdonossal. Sam Levinson mesterien teremti meg a rejtélyes, fülledt és baljós hangulatot a képernyőn, és minden bizonnyal ezúttal sem visszafogottan ábrázolja majd a zeneipar túlkapásait.

Lily-Rose Depp meghódítja Hollywoodot

A The Idol előzetesét a főszereplő Lily-Rose Depp is büszkén osztotta meg közösségi oldalán, és annyit fűzött hozzá, hogy a nézők „Hollywood legmocskosabb szerelmi történetére” számíthatnak. A hatrészes minisorozat premierdátumát egyelőre nem árulták el a készítők, ám sejteni lehet, hogy még idén láthatjuk a részeket.

A színészi karrierjét építgető Lily-Rose Depp a közeljövőben több filmes produkcióban is megcsillogtathatja tehetségét. A tervek szerint jövőre mutatják be a mozikban L’Empire című, francia nyelvű filmjét, és a The Governesses című alkotásban is láthatjuk majd a Squid Game-ből ismert Hoyeon Jung oldalán.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves