Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Játék

Ez a Stranger Things optikai illúzió felrobbantotta az internetet

2022. szeptember 29.

1 perc olvasás

ELLE

játék stranger things optikai illúzió feladat
Ez a Stranger Things optikai illúzió felrobbantotta az internetet
© Instagram/Stranger Things

A Stranger Things optikai illúzió sokakon kifogott!


Kiakadtak az internetezők, ugyanis a Stranger Things optikai illúziója talán még álmunkban is kísérthet minket. A feladat egy olyan dolgot rejt, ami talán ijesztőbb lehet, mint a sorozat eddigi évadai valaha. A videót már közel 15 millióan látták a TikTokon és mondani sem kell, hogy tényleg sokakat kiborított. Íme! 

Figyeld a kis pöttyöt legalább 30 másodpercig. 
nypost.com

Utána ezt kell tenned

Az illúzió alkotója, Tizenegy, a Netflix-sorozat főszereplőjének sokszínű negatívját ábrázolja. A gerinc-bizsergő látás eléréséhez 30 másodpercig kell bámulnod a homloka közepén lévő fehér pontot, majd  be kell csuknia a szemét. Ezután a feladat, hogy a fejet egy világos fényforrás felé döntsd. 

Mi történik ezután?

Ezután ki kell nyitnod a szemedet és Tizenegy negatív arca jelenik meg. Hátborzongató, ugye? Az internetezők nem hittek a szemüknek, miután végigcsinálták a feladatot. Sokan úgy gondolták, hogy ez a játék sokkal menőbbre sikerült, mint amire számítottak. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves