Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FILMSZEREP

Te kiszúrtad, hogy a Stranger Things sztárja a Hannah Montana-filmben is feltűnt?

2022. augusztus 06.

1 perc olvasás

Kovács Gréta

hannah montana stranger things színésznő Natalia Dyer cameo
Te kiszúrtad, hogy a Stranger Things sztárja a Hannah Montana-filmben is feltűnt?
© instagram.com/strangerthingstv

A legtöbben el sem hinnék, pedig élete első filmes szerepe a Hannah Montana filmben volt! 


A Stranger Things színésznőjét pár kérdés erejéig meginterjúvolta a brit ELLE és hihetetlen dolgok derültek ki - többek között az is, hogy Natalia Dyert már 13 évvel ezelőtt is láthattuk a képernyőn, méghozzá a Hannah Montana film változatában!

Hihetetlen, de ő is szerepelt a Hannah Montanában

A 2000-es években a világ egyik legnagyobb filmszenzációja volt a Hannah Montana, ahol Miley Cyrus egy olyan énekesnőt alakított, aki parókában, teljesen más külsővel és más névvel lett világsztár, míg a való életben ugyanúgy élte a tinilányok hétköznapjait, mint bárki más. 

Fotó: Hannah Montana - IMDb
Fotó: Hannah Montana - IMDb

Nemrég kiderült, hogy ebben a hatalmas szenzációban kapta meg első filmszerepét a Stranger Things színésznője, Natalia Dyer is, aki  Clarissa Granger karakterét alakította a filmben.

Egy parányi szerepről van szó, amit a szülővárosomban, Nashville-ban forgattak. Hatalmas szó volt ez akkoriban, mindenki erről beszélt. A készítők két brit tinilányt is beleírtak a sorozatba, az egyiket pedig én alakítottam. Tudom, borzalmas angol akcentusom volt!"

- szabadkozott a színésznő, aki 13 éves volt a Hannah Montana film forgatása idején és mindazok ellenére, hogy nagyon büszke arra, hogy a filmben szerepelhetett, cikisnek tartja az alakítását, ezért eddig nem is mesélt róla az újságoknak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves