Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

Durva függőségéről vallott a Stranger Things sztárja

2022. július 28.

2 perc olvasás

ELLE
függőség stranger things vallomás Jamie Campbell Bower
Durva függőségéről vallott a Stranger Things sztárja
© Getty Images/Steve Granitz

Jamie Campbell Bower, a Stranger Things sztárja alkohol és drogfüggőséggel küzdött. 


Kijelenthetjük, hogy az elmúlt időszakban egyre nagyobb sikerek érik a Stranger Things sztárját, Jamie Campbell Bowert. A 33 éves színésznek egyértelműen felfelé ível a karrierje. A sztár azonban őszintén vallott arról, hogy ő is megküzdött a démonjaival. Jamie hosszú évekig alkohol és drogfüggő volt. 

12 év fél éve aktív függő voltam. Bántottam magamat és a körülöttem lévőket, akiket mindennél jobban szeretek. Olyan rossz lett a helyzet, hogy végül kórházba kerültem a mentális állapotom miatt. Jelenleg 7 és fél éve tiszta vagyok és józan. Rengeteg hibát követtem el életem során

- kezdte a bejegyzésében a színész.

Mindennap egy új esély, hogy újrakezdd. Vállald fel a hibáidat és fejlődj. Mindenkinek, aki úgy kel fel reggel, hogy 'édes istenem, már megint', ígérem, hogy van megoldás. Nagyon hálás vagyok azért, ahol most lehetek, hálás vagyok a józanságomért. Hálás vagyok azért, hogy élek.

- zárta a sorait Jamie. 

Ez kell a felépüléshez

A színész már korábban is őszintén vallott a függőségéről. A sztár akkor elárulta, hogy a felépülés során a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen önmagával és azzal kapcsolatban, ahogy érez. Jamie néhány évig maga mögött hagyta a színészetet és inkább a zenélésre koncentrált, de a Stranger Things-ben való debütálása után nem győzték dicsérni a kritikusok az alakítását. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves