Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Botrány

Kiakadtak a rajongók a plasztikai sebészre, aki átszabná a Stranger Things sztárjának arcát

2022. július 26.

2 perc olvasás

ELLE
botrány plasztikai sebészet plasztika műtét stranger things szépségideál
Kiakadtak a rajongók a plasztikai sebészre, aki átszabná a Stranger Things sztárjának arcát
© Shutterstock

Hatalmas botrány kerekedett egy plasztikai sebészeten dolgozó esztétikai ápolónő videójából, aki azt ecsetelte, hogyan műtené át Natalia Dyer, a Stranger Things színésznőjének arcát.


Elképesztő videó kezdett vírusként terjedni a napokban TikTokon: a plasztikai sebészeten dolgozó 28 éves esztétikai nővér, Miranda Wilson arról beszélt a követőinek, hogy ő hogyan szabná át Natalia Dyer arcát, ha a Stranger Things színésznője a páciense lenne.

Többek közt állfeltöltést, szemöldökfelvarrást, ajakfeltöltést és botoxot is „javasolt” a 27 éves sztárnak, a képzeletbeli eredményt pedig egy photoshoppolt képen mutatta meg – amin teljesen felismerhetetlenek voltak a fiatal színésznő vonásai.

Kiálltak a rajongók a Stranger Things sztárja mellett

A rajongók azonnal hangot adtak a felháborodásuknak, már csak azért is, mert Natalia Dyer korábbi interjúiban már említette azt, milyen nehéz számára elviselni a közösségi média miatt rá nehezedő nyomást.

Olyan sokan támadták az esztétikai nővért a kommentekben, hogy a szakember végül törölte a videót a platformjáról, ám azóta sem kért bocsánatot sem a sztártól, sem a követőitől. A videót azonban többen lementették, így azóta is elérhető a közösségi felületeken, tovább borzolva a kedélyeket.

Fotó: Popcrush/TikTok

A rajongók egymásra licitálva fejezik ki, mennyire sértőnek és durvának találják a videót, volt, aki egyenesen azt írta:

„Sosem tudnék híresség lenni, mert ha valaki ilyen videót készítene rólam, biztosan nem bírnám ki, hogy ne legyek erőszakos…”

Natalia rajongói kiállnak amellett, hogy a szépség nem azt jelenti, hogy mindenkinek az aktuális szépségtrendeknek megfelelő, egyforma vonásokat kell csináltatnia, és igenis ünneplik a Netflix sztárjának egyedi arcát.

Szerintük rendkívül károsak a fiatalabb generációk számára az ehhez hasonló tartalmak a TikTokon, és különösen szomorú, hogy a nők ilyen módon húzzák le egymást a közösségi médiában ahelyett, hogy a természetes megjelenést részesítenék előnyben.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves