Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Mellékhatás

Rossz hírt közölt az RTL, ennek a népszerű sorozatnak már biztosan nem lesz folytatása

2024. március 18.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat rtl mellékhatás
Rossz hírt közölt az RTL, ennek a népszerű sorozatnak már biztosan nem lesz folytatása
© IMDB

Az RTL egyik kedvenc sorozat nem tér vissza. 


A Mellékhatás rajongói számára rossz hír, hogy az RTL népszerű sorozatának nem lesz folytatása. A hírt Kolosi Péter jelentette be a SorozatWiki podcastjában. A csatorna vezérigazgató-helyettese meg is indokolta a döntésüket. 

A Mellékhatás számunkra mindenképpen egy nagyon kedves sorozat, de azt a pénzt, amit ebbe kellene fektetnünk, azt inkább újdonságokba fektetjük

– mondta Kolosi. 

Ezek a sorozatok térnek vissza

Azonban a beszélgetés során kiderült, hogy jön a Gólkirályság második évada, valamint a Drága örökösök legújabb és egyben befejező évada. Arra is fény derült, hogy a Mellékhatás 3. évadához valójában elkezdődtek az előkészületek, de végül még is úgy döntöttek, hogy dr. Széphelyi Zoltán kalandjai nem folytatódnak tovább a csatornán. 

Erről szól a Mellékhatás

A Mellékhatás - az RTL Magyarország első saját fejlesztésű heti sorozata: Zoltánról (Adorjáni Bálint) szól, aki fiatal, sikeres orvosként műhibát vét. Félve egzisztenciája elvesztésétől, immorális döntéseket hoz és ezzel veszélyes események sorozatát indítja el. Szól Bertáról is (Borbély Alexandra), aki életét kizárólag a családjának szentelte és soha nem kapott érte elismerést. Anna (Sztarenki Dóra) története is, aki elhagyja a lehúzó közeget, amiben felnőtt és felvállalja az anyaság szerepét, amitől annyira retteg. A Mellékhatás Zoltán és Berta harmonikus házasságának meséje is, mely a hazugságok, kísértések és szerencsétlenségek hatására a szemünk előtt esik szét.

A sorozat azokról is szól, akik mindenáron gyereket szeretnének, de biológiai ez sajnos számukra nem lehetséges. Szintén azokról is, akik bérbe adják a testüket, hogy másoknak szüljenek, valamint, akik nem akarnak gyereket és nem értik, mások miért szeretnének mindenáron. Vagy nem akartak, mégis lett. És azokról is, akinek nincs gyereke, de nagyon félnek attól, hogy milyen lesz, amikor lesz. Nem utolsósorban pedig a béranyaságról, egy humán reprodukciós eljárásról, ami olyan, mint minden emberi találmány: lehet jóra és rosszra is használni, és amely Magyarországon és a világ legtöbb országában törvénytelen eljárás - írják a port.hu oldalán.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves