Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SUPERSEX

Imádják a nézők a Netflix új sorozatát, ezt kell tudnod a Szuperszexről

2024. március 08.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat streaming Szuperszex
Imádják a nézők a Netflix új sorozatát, ezt kell tudnod a Szuperszexről
© IMDb

Megérkezett a Netflix legforróbb sorozata, ráadásul a Szuperszex igaz történeten alapszik! 


Egyre gyakrabban dolgoznak fel megmegtörtént eseteket a sorozatkészítők, vagy éppen készítenek szériát egy-egy híresség életéről. Most egy igazán különleges személy életéből inspirálódtak. A Szuperszex a híres pornósztár, Rocco Siffredi történetén alapszik. 

Miről szól a Szuperszex? 

A Szuperszex egy kicsit botrányos sorozat, hiszen a pornóipart mutatja be belülről, így átlagosnak semmiképp sem lehet nevezni. Az alkotók elárulták, hogy a sorozatot Rocco Siffredi élete ihlette, a családja, a barátai, a szerelemmel való kapcsolata, illetve a munkája. Az epizódok bemutatják az életét, a gyerekkorától kezdve, és ezt is láthatjuk, hogyan lett a férfiből a világ egyik leghíresebb pornósztárja. 

Bár a sorozatot valóban az olasz pornósztár életén alapszik, azt elismerték, hogy nem minden esetben tükrözi a valóságot. Sok esetben éltek az alkotók a kreatív szabadsággal, és pár dolgot megváltoztattak. Így nem kell mindent komolyan venni benne. 

Kik szerepelnek a sorozatban? 

Mivel a sorozat az olasz pornószínész életén alapszik, így a produkcióban sok olasz híresség látható. A címszereplőt Alessandro Borghi alakítja, őt korábban a Netflix Suburra című maffia-drámasorozatában láthattad. Emellett feltűnik a szériában Linda Hardy, Jasmine Trinca, Gaia Messerklinger és még sokan mások. 

Lesz második évad? 

A Netflix még nem jelentette be a folytatást, de nem számít minisorozatnak a széria, így könnyedén lehet, hogy lesz második évad. Persze ez sokban függ a nézettségtől, ám a Szuperszex kifejezetten népszerű, így bármi lehet. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves