Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Cameo

Te kiszúrtad, hogy Regé-Jean Page a Harry Potter filmekben is feltűnik?

2022. július 31.

1 perc olvasás

ELLE

bridgerton Harry Potter Regé-Jean Page cameo szerep Harry Potter és a halál ereklyéi
Te kiszúrtad, hogy Regé-Jean Page a Harry Potter filmekben is feltűnik?
© JB Lacroix / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Egy rövid időre a Harry Potter széria egyik részében is feltűnt a Bridgerton sztárja, Regé-Jean Page.


A Bridgerton család első évadában nyújtott alakításával egy csapásra beírta magát Hollywood A listás hírességeinek listájára Regé-Jean Page. Ám ahogy az lenni szokott, nem ez volt az első filmes munkája, a színész korábban több filmben is feltűnt kisebb-nagyobb szerepekben.

Kevesen tudják például, hogy a brit színész a Harry Potter és a Halál Ereklyéinek első részében is feltűnt, igaz, hogy nagyon résen kell lenni, mert csupán pár másodpercre látható a vásznon, a Hermionét alakító Emma Watson mögött. Regé-Jean az egyik vendéget alakította Bill és Fleur esküvőjén. 

Fotó: Warner Bros.

A háttérből figyelt a forgatáson Regé-Jean Page

Az aprócska szerepről, és a forgatáson szerzett tapasztalatairól Regé-Jean Page Jimmy Fallon talkshow-jában is mesélt.

„A legjobb dolog a háttérszínészetben, hogy lényegében senki sem figyel rád a háttérben, így te lehetsz a legjobb színész-kém.”

Regé-Jean elárulta, hogy a díszletek között remek alkalom nyílt arra, hogy közelebbről is megnézhesse munka közben a tapasztalt filmeseket, és sok trükköt ellesett a színészektől is. Megfigyelte például, hogy hova teszi Emma Watson a telefonját a felvételek között – mint kiderült, az asztalon lévő abrosz alatt rejtegette a készüléket.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves